Most érettségiztem, milyen szakmát ajánlotok amiben jó pénz lehet?
@09:17
Az hogy valaki egy 2 éves szoftverfejlesztő szakmát elvégez édes kevés ahhoz hogy 500e-1 millió Ft-os fizetést keressen. (bruttóban)
Ahha. Hát ilyen fizetèshez èn 6-7 èv egyetemi mèrnökkèpzèst tudok javasolni, nekem legalábbis így van meg ennek a közepe, bruttóban.
Klímáskènt katával össze lehet szedni nettó 300-at, persze ebből nyugdíjra illik fèlretenni, mert az nem lesz.
Èpítőiparban is güriznek 12 órát feketèn nettó 300-500-èrt. Ezek kiemelkedő fizuk, ha nem osztod le órabèrre.
De egy szakmával ne várj orvosi, mèrnöki fizut. Kezdőkènt pedig ne lepődj meg a bèrminimumon.
#4 ha alkalmazottként alamizsnáért dolgozik másnak akkor ne is csodálkozzon.
Saját projekt kell főállás mellett.
És igen, ez nem 2 év lesz mire összehozza. Sok tanulás kell még utána.
@18:04
Alkalmazottként is láttam 750e- 1,2m Ft / hó fizetéssel kecsegtető fejlesztő állásajánlatot. Csak ahhoz annyi dologhoz is kell érteni.
Egy barátom klímásként 0 tapasztalattal kezdett nettó 250-nel alkalmazottként tavaly. Pár év múlva simán 500 felett keres majd, katás vállalkozóként meg a milla környéke sem lehetetlen.
Szoftverfejlesztőként ez az intervallum kb 3-5 év alatt elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!