Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a módja? A kérdésem a...

Mi a módja? A kérdésem a következő:

Figyelt kérdés

December 31-én lejár a munkaszerződésem, hogy Januártól folytathatom-e azt csak maximum a JóIsten tudhatja! :D

Jelenleg csinálom a jogsit, vezetni még nem kezdtem el.

Nos, azon dilemmázok, hogy ha Jövő év elejétől munkakeresésre kell adnom a fejemet, akkor ha olyan helyre pályáznék, (a legtöbb olyan), ahova jogosítvány kell, de én még a vezetéssel, folyamatban vagyok, kitől kérjek igazolást arról, hogy Csinálom a jogsit? Randomra nem biztos, hogy elhiszik, és szeretném igazolni, hogy ha csak ennyin múlik, felvehetnek nyugodtan. Tehát, az oktatómtól kérjek papírt erről, vagy az autósiskolában? Gondolom az oktatónak is alá kell írni... Lehet, hogy tévedek, de nem tudom hogy megy ez ilyenkor...

Köszönöm, ha valaki értelmes, valós választ ad.

2019. okt. 22. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan helyre pályázol, ahol kell a jogosítvány, akkor kell a jogosítvány - nem fogja őket érdekelni, hogy Te épp most csinálod. Lehet, hogy a munkakezdés másnapján már kocsiba kellene pattannod és úgy végezni a munkát.

Arról nem beszélve, hogy nagyon sok helyen nem is sikerül elsőre átmenni a vizsgán, egy csomó embertől hallottam, hogy csak harmadszorra sikerült neki.

Szóval, ha munkát kell keresned, akkor ne rabold magad és mások idejét: ha nincs jogsid még, akkor ne pályázz olyan helyre, ahol az is kell.

2019. okt. 22. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges, senkit nem fog érdekelni.

Ha nem kell a jogsi, akkor azért. Ha kell, akkor meg nem papírt kell lobogtatni, hanem vezetni. Azt meg ugye nem tudsz. Mellesleg ha meglenne a jogsid, az akkor se sokat ér gyakorlat nélkül.

2019. okt. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!