Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez kamu munka?...

Szerintetek ez kamu munka? (többi lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ma találtam egy hirdetést és hozzá ezt az oldalt.

Lényegében annyi, hogy cégektől kapott kérdőíveket kell kitölteni és pénzt kapok érte. De 5.000 Ft. a beugró. Szerintetek valós ez a munka?

2010. júl. 16. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Jesszus! :D Nem hittem, hogy ennyire feltűnően csinálják :D Eddig még nem találtam ilyen pofátlanokat. Mindig csak max. 2000 ft-ot szoktak kérni XD

Na hogy a kérdésedre is válaszoljak, én nem hinnék ennek a dolognak. Könyörgöm, milyen munka az, ami beugróval kezdődik? :D

2010. júl. 16. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu. Pontosabban megkapod a munkát és egy fillért nem fogsz vele keresni. Amit én tennék: írnék ennek a Tóth Péternek, hogy előlegezzen meg neked 5000 Ft-ot olyan kölcsönszerződéssel, hogy amennyiben megkeresel ennyit, átutalsz neki azonnal 10000 Ft-ot. Ha nem kamu, akkor jól jár vele, hiszen keres 5000 Ft-ot a semmivel, de ha kamu, akkor nem fog neked egy fillért sem kölcsönadni.
2010. júl. 16. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

második sikertötrénet: "Végzös gépészmérnök hallgató lévén sürgösen kellett valami másodállás, hogy a diákhitelt minél hamarabb vissza tudjam fizetni."

a képenmeg ott egy minimum 35 éves csávó :D persze diákhitel pFF ez kamu

2010. júl. 16. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt hittem már mindenki tudja,hogy ha munkáért nem mi fizetünk,hanem nekünk fizetnek..Van még valaki aki bedől ilyen kamu hirdetéseknek??Ha van és fizet azért,hogy munkát kapjon(ami ráadásul törvényellenes) az meg is érdemli,hogy becsapják..

Szerintem kedves kérdező tudod a válaszomat a kérdésedre

2010. júl. 16. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:

"továbbá egy olyan fordító programot adunk Önnek AJÁNDÉKBA, amivel bátran elkezdheti a munkát, akkor is ha nem beszél angolul"

Mégis milyen programot, webforditas.hu, vagy esetleg google translate?? Hű micsoda ajándék, de fogadok ha most belépsz a google translate mellé még egy böngészőt is kapsz ajándékba tök ingyen pl. google chrome. Olyan nagylelkűek...

2010. júl. 16. 23:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, én is tudom, hogy nincs olyan munka amiért nekünk kell fizetni... :) Csak azért kíváncsi voltam a véleményetekre. Köszi!
2010. júl. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!