Milyen felsőoktatási végzettséggel lehet megkeresni nettó 400 ezret?
Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 09:37
11/15 anonim válasza:
Budapesten a diplomák nagyrészével ez elérhető.
12/15 anonim válasza:
Nekem 23 évesen nettó 400 ezer lett a kezdőfizetésem a Bosch-nál (Kőbányán) Budapesten villamosmérnök alapszakos diplomával. (Angolul felsőfokon beszélek)
13/15 A kérdező kommentje:
Azta, ahhoz gratulálok!
2019. okt. 19. 16:26
14/15 anonim válasza:
A jogot felejtsd el, vagyis Magyarországon eszedbe ne jusson! Már minden hülye jogra megy és fel is veszik (fizetős nagy részben), ami azt okozza, hogy minden 4.ember ma jogász kb. Magyarországon (teljesen felesleges ennyi). A szakma felhígult teljesen, csapnivaló, kontár jogászokkal van tele. Aki nagyon jó nyelvben és itthon végzett már próbál elhúzni nyugatra, mert ott nincs ez a balkáni helyzet, jól megfizetik, megbecsülik őket és átképzi magát az ország jogrendszerére. Én régebben végeztem, de amilyen irányba elment ez az egész szakma, inkább letagadnám komolyan mondom (sajnos). Szóval a jogot nagy ívben kerüld el itthon! Amúgy meg nem fizet olyan jól, pont azért mert annyi a jogász, irtó nagy a verseny, a bérek alacsonyak, nehéz kitermelni magadnak.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valószínű akkor hanyagolom ezt a pályát.
Külföldre szívesen mennék, viszont azt végképp nem tudom, hogy ott mivel lehet az ottani viszonyokhoz képest jól keresni...
2019. okt. 19. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!