Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozott már boltban?

Valaki dolgozott már boltban?

Figyelt kérdés

Mit csinál a boltvezető?

Ezt szeretném megpályázni, csak nem tudom, hogy lenne-e esélyem. Huszonéves lány vagyok! Elvileg

az elvárásoknak megfelelek. [link]

2010. júl. 16. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Beosztások megszervezése, árú rendelése, vevők panaszainak a kezelése, papírmunka.

Mi a végzettséged?

2010. júl. 16. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:

idegbeteg meló

Ne akard.

Árut rendelni, a nem fogyó árut esetleg visszaküldeni, beosztottakkal hadakozni, felsőbb főnök b.szogatás, beszállítókkal tárgyalás, folyamatos mobilcsörgés, stb. stb.

2010. júl. 16. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
havi bruttó 450.000 Ft???? hahahaahaha...
2010. júl. 16. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Üzleti ügyintéző a végzettségem. Végülis akkor a korom nem akadály? Nem tudtam, h már tapasztalt 30-asokat keresnek, v nem baj, ha fiatalabb vagyok. Szóval stresszes...
2010. júl. 16. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Próbáld meg, semmit nem veszíthetsz.
2010. júl. 16. 19:19
 6/7 anonim válasza:

"...stresszes?" - manapság nagyon kevés munka van, ami nem stresszes...hol élsz???

dolgozni akarsz vagy nem?

életkor??? - amikor huszon-harminc évesek is közép-felsővezetők nívós cégeknél!!!

tulajdonképpen kit érdekel,h huszon v. harminc éves vagy???megállod a helyed vagy sem???

poróbáld meg és kész,max nem jön be...:D

2010. júl. 17. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
a stresszest úgy értettem, h ha hozzám jönnek a vevők panaszkodni pl, én meg hamar kitudok akadni. :)
2010. júl. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!