Megéri elkezdeni vegyészmérnöknek tanulni?
Nem ezen a területen dolgozok csak úgy érdeklődésképp figyelemmel kísérem a karrierrel, jövedelemmel és álláskereséssel kapcsolatos témákat.
Nekem az jött le, hogy nem nagyon éri meg vegyész(mérnöki) területre menni.
Például itt van egy blog, ahol egy srác leírja a véleményét a szakról és a munkalehetőségekről: [link]
A kommenteket is érdemes átpörgetni alatta, a sok politikával kapcsolatos komment között néhány szintén vegyész osztotta a blogger véleményét.
Itt gyk-n is rendszeresen téma egyébként a vegyészmérnöki karrier. Nem láttam még olyan hozzászólást, hogy váó ezt aztán érdemes csinálni. Inkább fizetésre panaszkodnak.
2007-ben végeztem, 2008-ban br.150-el kezdtem, jelenleg br.237e-et keresek, ez a 3-adik helyem.
Fizetésemelés helyett extra szabit kapunk, minden péntek szabad + az évek alapján a szabi.
Idén 3 helyen voltam interjún, legmagasabb ajánlat br. 286e, 50nappal kevesebb szabi és 3 hetente szombaton is menni kellett volna, utazásra extra 18 200Ft-ot kellett volna költeni. Gondolom nem okozok meglepetés, nem váltottam, kezdek elkényelmesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!