FeherAti32 kérdése:
Hogyan lehet 16 évesen pénzt keresni az interneten?
Figyelt kérdés
Sziasztok,rengeteg videót néztem az emúlt években arról,hogy,mégis,hogy lehet pénzt keresni tinédzserként a neten,de soha nem találtam rá választ. Valójában lehet,ha igen,hogy?2019. okt. 16. 17:42
1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként értek a videó vágáshoz számítógépen,és logo készítéshez.
2019. okt. 16. 17:44
2/10 anonim 

válasza:

Az interneten sehogy. :) Az pedig hogy 1 nyers anyagot ketté tudsz vágni, meg 2 nyers anyagot egymás mellé tudsz illeszteni nem jelenti azt hogy értesz a videó vágáshoz.
3/10 anonim 

válasza:

FB, Alkalmi munka csoport, folyamatosan diákmunkákat hirdetnek, bár ahogy láttam, leggyakrabban 18 az alsó korhatár. Egy próbát azért talán megér.
4/10 anonim 

válasza:

csinálod a youtube/twitch a gameplayeket/vlogokat stb. videókat és jönnek a támogatók..xy feliratkozó után meg jön a youtube szerződés/fizetés...
de ki kéne váltanod a vállalkozóidat ami nappali diákoknak 25k/hó...ha nem leszel diák akk 50k/hó...
hajrá :D
5/10 anonim 

válasza:

#4, az ugye megvan, hogy 18 alatt nem lehet vállalkozó?
6/10 anonim 

válasza:

Marketinggel, freelancer munkákkal.
7/10 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam,hogy csak pár alapvágást tudok,kb már 8 éves korom óta,foglalkoztam youtube-bal,és megtanultam photoshoppolni elég profi szinten,és vágni is.
2019. okt. 17. 08:16
8/10 anonim 

válasza:

Ha olyan profin csinálod hogy lehet hogy nincsen munkád? Annyi kókler van hogy sokszor már azért is fizetnek ha megismernek. Ha valóban profi lennél ez nem lenne kérdés.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerbiai vagyok,és bocsi,a késő válaszért.
2019. okt. 21. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!