Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket éri meg jobban csinálni?

Melyiket éri meg jobban csinálni?

Figyelt kérdés
Gépésztechnikus számítógépes szerkesztő vagyok de nem igazán élvezem ezt a szakmát mindig is jobban szerettem esztergálni vagy akármit aminél nem kell a számítógép előtt ülni. Most tartok ott, hogy szeretnék dolgozni de nemtudom mi legyen. Szerintetek mit érdemes csinálni? A szerkesztőket jobban megfizetik ha jól tudom de halálra unnám magam. Vagy egy idő után megszoknám?

2019. okt. 15. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
csak azokat fizetik meg jól, kik szeretik is azt amit csinálnak.
2019. okt. 15. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Részben egyetértek az elsővel, de inkább úgy módosítanám, hogy azokat jobban megfizetik, akik szeretik amit csinálnak. Én nem szeretem amit csinálok, mégis elég jól megfizetnek. Ha jobban szeretném valószínűleg lelkesebben csinálnám és gyorsabban jutnék jobban fizető pozíciókba. A szakemberek is alaposabb, rendesebb munkát végeznek ha szeretik amit csinálnak. És végül, de legkevésbés e utolsó sorban, magaddal tolsz ki ha olyat tanulsz/csinálsz, amit nem szeretsz.
2019. okt. 15. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Inkább csinálok olyan dolgot amiért jól fizetnek még ha nem is szeretem mivel valamiből megkell élni. Megkérdeztem pár haverom hülyének néztek, hogy inkább dolgoznék műhelyben mintsem irodában. :D
2019. okt. 17. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!