Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi volt életed legmegalázóbb...

Mi volt életed legmegalázóbb munkája?

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy amit már nem akartál megcsinálni,mert annyira sértett téged. én kereskedő vagyok de a vendéglátó iparban is dolgoztam felszolgálóként elég jól kerestem,és ebben az évben április május környékén gondoltam nézek valami melót nyárra,csakhogy szinte minden állás betelt,így valamit sürgősen kellett találnom,ezért elmentem strandra biztonsági őrnek,legalábbis papírra ezt írták,ehhez képest nekem kell szedni a szemetet az egész strandon több ezer hektáros terület,és főleg hétvégén vannak sokan,ez még ok is lenne,de kitalálta a főnököm,hogy ne unatkozzak éjszaka nem mintha szoktam volna,hogy locsoljam egész éjjel a strandot slaggal, az a szomorú igazából,hogy ahhoz képest nekem milyen munkáim voltak eddig ez nagyon gáz,hallom az embereket ahogy mennek el mellettem mikor dolgozok gúnyos megjegyzéseket tesznek rám a munkámra,és ez zavar,mert a legtöbb ott dolgozó mind analfabéta idiótákból áll,nem nézem le őket,de többre tartom magamat annál,hogy ilyen munkát végezzek,a családom miatt csinálom,kell a pénz,ha rólam lenne szó már az első nap után otthagytam volna őket.
2010. júl. 16. 15:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mekdonáldsz... :P Undorító egy munka volt, szadista főnökkel. Tönkrementem benne fizikailag, idegileg.
2010. júl. 16. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd. Valamit félrehallhattál. Ha mégsem, akkor az olyan ember nagyon sötét, aki megjegyzést tesz.

Semmilyen, ismétlem semmilyen becsületes munka nem szégyen, és nem megalázó.

2010. júl. 16. 15:20
 3/14 anonim válasza:
95%
Vendéglátóztam 1 napig...Mosogatónak vettek fel mégis én takarítottam mindent (wc,kert,étterem,konyha). Evvel gond nem lett volna amíg véres tamponnal nem találkoztam és a kedves főnök azt mondta, hogy a szemetes zacskót ne dobjam ki csak a tampont.... Első és utolsó napom volt ott..
2010. júl. 16. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Ja, és hogy válaszoljak is, dolgoztam gyárban, betanított munkásként, 14!!! éves korom óta, mert otthon azt mondták, gondoskodjak magamról.

Mellette egy családnál takarítottam, mosogattam, bevásároltam.

Az egyedüli, amit visszautasítottam, az volt, amikor a keltetőgépükből a sérülten kikelt csirkéket kellett volna eltenni láb alól. Ez sem a megalázó mivoltja miatt, hanem egyszerűen nem vagyok képes elvenni senki, még egy bogár életét sem.

Eközben leérettségiztem, és évek múlva főiskolát végeztem.

Ez utóbbit nem dicsekvésből, hanem csak azért írom, hogy ne gondold, mindig ilyen "alantasnak" VÉLT!!! munkát fogsz végezni.

Sok sikert kívánok Neked!

2010. júl. 16. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
mikor beosztottak mosogatni. föl is mondtam
2010. júl. 16. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

én dolgoztam cukrászdában 3 napot. a helyiség kb 4x 3 méter volt, meg egy db wc ott kellett átöltözni és ott tartani a ruhákat.

a pult mögött volt fél m hely meg egy polc tele porcelánokkal... az borított ki, hogy nem adtak egy szerm sütit sem, és 12óra munka volt, előtte utána takarítás, és mindne alkalmazott a tulaj családja volt csak é nem. jó hogy a mc donaldsból hozták az ebédet de hely nem volt megei és nem is lett volna napi pénzem rá...

azt modták ne nézzem az órát (egy nagy óra volt a pulttal szembe a falon) mert azt a látszatot keltem, hogy anap végét várom :D mondom ez igy igaz,,,

Mc-iben is dolgoztam tinédzserként... kiküldtek kukát mosni meg ilyenek..kimentem , sétáltam fél órát és visszamentem... meg fogkefével kell mosni a hűtőszekrény gumiját. na persze.,..

nem a kemény munka ellen va kifogásom, de akkor legalább a légkör legyen jó, és értelmes munka legyen = hagyjanak békén hadd csináljam a munkám és kész :-P

2010. júl. 16. 15:35
 7/14 anonim válasza:
49%
Nekem takaritani kellett egy barban,fuj,eletem leg szarabb munkaja volt,meg beszelni sem szeretek rolla.
2010. júl. 16. 15:51
 8/14 A kérdező kommentje:
15:35! ez így van jól írod,a légkör nagyon fontos,nem mindegy,hogy az ember milyen hangulatba teszi a dolgát,ha az embernek tényleg rendes segítőkész csapatszellemű munkatársai vannak sokkal könnyebb a munka,viszont ha új az ember mindent vele csináltatnak,főleg ha fiatal nem is ezzel van a baj,mert megcsinálom,de hülyének azért nem kellene nézni az embereket,csak azért mert a köcsögöknek van egy papírjuk,és ettől dirigálhatnak,augusztus végéig vagyok most még nem problémázok,de az utolsó hetekben elbeszélgetek a főnökkel,hogy ő ezt mégis hogy gondolta? ráadásul vannak ott rajtam kívűl más strandi dolgozok aztán azok is szoktak pofázni,hogy miért nem szedem a szemetet!nevetséges! le van írva a munkaszerződésben,hogy mi a feladatom,figyelni hogy ne másszanak be a strandra stb,de az hogy szedjem a szemetet locsoljak nincs odaírva,ez zavar a legjobban,hogy engem ott mindenki úgy kezel,mintha közhasznú munkára mentem volna.
2010. júl. 16. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, remek inspirációt kapsz most, hogy végre kitörj a helyzetből, és elkezdj foglalkozni a saját vállalkozásoddal. Sok sikert hozzá!
2010. júl. 16. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"az borított ki, hogy nem adtak egy szerm sütit sem,"

Ez LOL :P

Jó, végülis akár adhattak is volna, de te nem azért vagy ott, hogy felzabáld az árukészletet. Lehet hozni kaját otthonról is, becsomagolva, én ezt csináltam pl. gyárban.

Takarítani meg ilyen helyeken mindenhol kell, akkor is, ha nincs benne a munkaköri leírásban, az más kérdés, hogy fogkefével gumit súroltatni már egyértelműen szívatás.

Hogy a kérdésre válaszoljak... hát, nekem két hely van, ami dobogós, nehezen tudok dönteni. Egyszer próbáltam építőipari segédmunkát, azt egy napig bírtam. Egyszerűen nem bírtam fizikailag, mert szó szerint szakadt rólam a víz, délig még valahogy kibírtam, de ebédszünet után olyan izomlázam lett, hogy nem bírtam felemelni azt se, amit azelőtt még igen. Úgyhogy tipliztem.

A másik szalag mellett, ezt több hónapig csináltam, bár ott is egész nap állni kellett, de nem volt annyira megterhelő. De nem ez volt a baj, hanem a tahó kollégák. Egyszerűen nem lehet úgy dolgozni, hogy idegbeteg surmó kisfőnökök szidjanak alpári hangnemben, ráadásul a kollégák is téged baszogassanak, mert azért látszik, hogy valahogy kilógsz a sorból. Ezt észreveszi kölcsönösen mindenki, és a tahó kisembernek nem szokott tetszeni, hogy valaki nem közülük való, ezért elkezd csesztetni. Nem lehet így dolgozni. Amúgy is éhbért adtak, amiért keményen meg kellett szenvedni, de akkor már legalább hagyták volna nyugodtan csinálni.

2010. júl. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!