Szerintetek mikor fog bedőlni a lakáspiac? Érdemes most lakást eladni? A csúcson vannak az árak?
Figyelt kérdés
Szerintetek működne az, hogy egy kb 80 nm lakást mostanában eladva, 1-2 év múlva az árából 2 db kisebbet (pl garzont) lehetne vásárolni? Mindezt kizárólag Budapesten.#Budapest #ingatlan #lakás #ingatlanvásárlás #válság #lakásvásárlás #garzon #gazdasági válság #ingatlanpiac #ingatlanlufi
2019. okt. 14. 17:44
11/15 anonim válasza:
Aki most nem ad el picit olcsóbban, annak sztem a nyakán maradhat a kecó. Persze aki hosszabb távra gondolkodott, mondjuk 25 évre annak oké. De aki csak ezt az ingatlan boomot akarta meglovagolni annak sztem ideje gyorsan kiszállni. Még ha kicsit olcsóbban is, de gyorsan el tudja adni. Nyert így is.
12/15 anonim válasza:
Annyira vicces 4 év után olvasni a sok tenyérjóst.Többen már 2010 óta írjátok hogy most aztán már tényleg bedől.13 éve várjátok.Közben meg az akkor 15 milliós panel 40-ért alku nélkül megy el.Várjatok még pár évet,és 60 lesz.De akkor már 60 évesek lesztek,mindegy.:D
14/15 anonim válasza:
Aha.Majd 3 év múlva válaszolok erre is.Szintén jövendőlétó vagy,mint az előzőek?:D
15/15 anonim válasza:
Én írtam a 7es választ.
Szóval én még jó vagyok kezdő látnok szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!