Mennyi lehet egy 60 éves óvónő fizetése egy Pest Megyei községben?
Tanítói, óvónői főiskolai és posztgraduális - szintén pedagógusi, felnőttképzési - egyetemi diplomával, 39 év munkaviszony után.
Jó lenne személyes tapasztalat alapján választ kapni!
200.000 nettó. Anyámé ennyi legalábbis. 2 éve van nyugdíjig.
Ha óvodavezető, akkor duplája kb.
2019-10-07 - 16:09:
Köszönöm szépen. Kíváncsi lennék más konkrét számokra is!
Elnézést az offért: a kezdő bérre viszont -javaslom- inkább ne kérdezz rá, különben kiszaladnál a világból... Mindez szakmai továbbképzésekkel, gyakran meg nem fizetett túlórákkal, napi 7 óra, plusz otthoni munkával (adminisztráció, ütemtervek, és eszközkészítés), anyagi és erkölcsi megbecsülés hiánya közepette...
Miközben az óvodapedagógus (jó esetben) egyénileg is foglalkozik a gyermekekkel, nem úgy, mint az iskolában, valamint az érzelmi intelligenciát mint kiemelt tényezőt is fejlesztik (indirekten), ami szintén hiányzik az iskolai nevelésből.
Magánóvodákban meg nem ritka a 12 órázás, alig magasabb bérért, mint államiban...
2019-10-10 01:52
Ezt a választ is köszönöm. Tulajdonképpen csak a fáradozást és a megtisztelést, mert további konkrét számot nem tudtam meg! :-(
2019-11-20 11:48:
„Hagyjuk már" a szakmai bértáblázatot és a kozmetikázott statisztikai adatokat! Kérdésem kiírásakor konkrét, személyes tapasztalatokat kértem!
Ez már nem kérdés, hanem követelőzés.
Ilyen hangnemért választ nem érdemelsz.
Más buxájában + ne turkálj!
Mit kell hagyni a bértáblázaton, mikor az ott van?
Én is dolgoztam közalkalmazottként. Aki 60 éves az már kb 35 éve a pályán van. Maximális fizetést kap. 200 nettó felett. Még mindig nem túl sok, egyáltalán nem sok, de ennyi. A többi siránkozás. Mindenki ugyanannyi pénzt kap aki közalkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!