Fröccsöntő gyárba tervezek mennni, milyen munkavédelmi maszkot ajánlanátok?
Tudom, hogy nagyon egészségtelen meló, és mindenképp szeretnék valami jó maszkot ami védene
Keret rá olyan 15-20K
1. Ki írt olyat, hogy nem vehetek fel maszkot? Én tuti nem! Én egy kérdést tettem fel, hogy azt lehet e, hogyha a cég nem ad, bár ilyen ne legyen, akkor én vehetek e magamnak egy sajátot és használhatom is e ott.. (mert nem tudom hogy erre van e szabály sry.)
2. Az hogy félek a ráktól, és más betegségtől, ez miért is baj? Egyébként max jövő februárig vagy márciusig tervezek maradni itt.
3. Engem igazából az érdekelne, hogy normális felszerelés mellett mennyire egészségtelen a meló.. (kiskoromban pl asztmás is voltam szóval..)
4. Neked pedig kedves utolsó! Egyrészt igen, írtál már a másik kérdésem alá is, másrészt ott nem említetted azt úgy külön, hogy bezáratják a gyárat is, illetve hogy semmi felszerelésük nincs a nyomorultaknak! Akkor már más a helyzet! Te valami olyasmit írtál hogy batyád ilyen helyen melózik, és hogy ott szeretné hagyni, mert sorba derülnek ki az emberekről, hogy valamilyen rákjuk van! (Igaz hogy utána beszéltünk priviben, de a kérdést már én előtte kiírtam). Nyilván mikor ezt írtad, akkor elkapott egy kis bizonytalanság először, de szerintem ez érthető!
Egyébként köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!