Jelentkeztem az egyik bank által meghirdetett állások egyikére szerdán, de még nem érkezett válasz. Lehet olyat, hogy ugyanezen város, ugyanezen bankjának egy másik állására jelentkezzek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 20:38
11/13 anonim válasza:
Hát ahol most dolgozom, ott két állásr is jelentkeztem. Mindkettőre behívtak interjúzni. Az első interjú sajnos nem sikerült, illetve ott volt egy jelölt aki jobban tetszett nekik, de a másodikat állást megkaptam.
12/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye kérdés, de arra számíthatok, hogy abban az esetben is kapok visszajelzést, hogyha mégsem vennének fel?
2019. okt. 6. 20:37
13/13 anonim válasza:
Nekem 10-ből 1x jeleztek vissza ha nem engem választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!