Dietetikus külföldön illetve belföldön meg tud élni?
Figyelt kérdés
Mennyit keres itthon és külföldön? Nagyon érdekel a szakma, és egyetem után a későbbiekben külföldön szeretnek elhelyezkedni. Mennyire keresett a szakma? Vállalkozást is lehet nyitni belőle?#egyetem #fizetés #orvos #vállalkozó #vállalkozás #dietetikus #Pécsi Tudományegyetem #Semmelweis Egyetem
2019. okt. 1. 15:24
1/3 anonim válasza:
Olvasd el ezt - nem olyan régi:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
2/3 anonim válasza:
Én külföldön élek, az egyik ismerősöm ezzel foglalkozik, korházban dolgozik, és elég jól keres. 8000 Ft körül van az órabér. Itt viszont nem fogadják el a magyar végzettséget.
3/3 anonim válasza:
sajnos a kérdéseidre nem tudok válaszolni, de ami biztos, hogy egyre elhízottabb a világ, úgyhogy gondolom már csak emiatt is egyre keresettebb szakma lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!