Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyugati szoftverfejlesztő...

Nyugati szoftverfejlesztő fizetések alakulása?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok kinek mit a tapasztalata.

10 év tapasztalattal akartal volna 2600 Euro nettót fizetni Belgiumban.

Kérdezem én hol vannak a nagy fizuk kint akkor könyörgöm?

Ettől itthon többet kapunk sőt.

Nem értem mi ez?

Ez konkrétan annyi mint egy vendèglátós bér.

2019. szept. 25. 18:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%

Nekem haverom volt kint londonban 5 éve 2400 fontot kapott 3 éves tapasztalattal. Na az tényleg rossz fizú volt.

10 éves tapasztalattal még az USA-ba is mehetsz. Google és a Facebook 8-10 ezer dollár körül fizet, meg ad részvényt. És ott emelnek évente.

2019. szept. 26. 07:29
 22/29 anonim ***** válasza:
17%

"Angol tárgyalási szintű nálam hálistennek napi szinten használom és szeretem is."

Az ami Belgiumban egy ideig elég, jobban preferálják a cégek, ha van aki a két fő anyanyelvből az egyiket legalább beszéli.

2019. szept. 26. 07:29
 23/29 A kérdező kommentje:

,,Én a programozói nyelvre gondoltam, mert az is befolyásolja a fizetést."

Upsz bocsi 20-as :))

Java azonbelül Spring főleg,Hibernate.

Mellette Oracle,MS SQL,MySQL adatbázisokhoz.

Most németet kezdtem el tanulni amúgy,aztán majd más nyelvet akarok.

2019. szept. 26. 07:33
 24/29 A kérdező kommentje:

,,

Nekem haverom volt kint londonban 5 éve 2400 fontot kapott 3 éves tapasztalattal. Na az tényleg rossz fizú volt."

Pff basszus,el se hiszem.

Egy mosogató kölök lassan megkap annyit meg egy sima szobalány.

Nem értem ezeket a cégeket mit képzelnek,akkor miért is jó tanulni?

Hogy annyit ér a munkája egy tapasztalt szakembernek mint egy szobalánynak pl akinek a kaja szállás full ingyen is van?

2019. szept. 26. 07:36
 25/29 anonim ***** válasza:
33%

Ja, hát Svájcban tényleg az van, hogy a marhahús 30.000 forint, de ezt röhögve ki is fizeted. A Senior ITs fizu, olyan netto 7000-8000 frank, ennek a felét simán félre lehet tenni még akkor is ha elég jó színvonalon élsz.

Vannak már Mo-n is olyan állások, ahol meg lehet ütni ezt a szintet, de nagyon ritkák, itt meg ez az általános.

2019. szept. 26. 07:39
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

"Egy mosogató kölök lassan megkap annyit meg egy sima szobalány."

Londonba? Hol? Én amikor kint dolgoztam ilyesmi állásban nem nagyon adtak minimálbérnél többet.

Nővéremék ismerőse szintén informatikus és több éves tapasztalattal, hazajött Pestre, hát alig talált céget, aki a magának belőtt minimum fizetést megadta, pedig lentebb vitte Londonhoz képest.

2019. szept. 26. 07:41
 27/29 A kérdező kommentje:

25-ös ez érdekes.

Neked jobban elhiszem akkor.

Mert egyik haverom úgy lehuzta Svájcot huhhh.

Azt hittem ott kb. éhen halás így festette le nekem.

De ti akkor jókat mondtok róla.

Picit megnyugtató mert én is ezeket gondoltam csakna haver totál olyanokat mondott,hogy ledzsaltam.

2019. szept. 26. 07:46
 28/29 anonim ***** válasza:
17%

"lakás abból elvisz 1200 eurót kaja elvisz havi 500 eurót"

Ez pedig relatív, inkább akkor igaz, ha nagyvárosba költözöl. Ott van például Deinze Kortrijk és Gent között, ahol jóval olcsóbb, mint a két városban, van vonat, amivel kényelmesen be lehet járni a bármelyikbe.

A kajánál pedig kicsit sokkal az 500 eurót egy főre, persze akkor van, ha nem főzöl semmit.

2019. szept. 26. 08:36
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én németo.-ban IT recruiterként keresek meg nettó 3000 eurót. Nem vágom a belga béreket, de nem hiszem, hogy nagyon korrektek akartak veled lenni.
2019. szept. 26. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!