Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4 órás adatrögzítői állások...

4 órás adatrögzítői állások esetében miért zárják ki a cégek a mellékfoglalkoztatást és/vagy a távmunkát?

Figyelt kérdés
Néhány ilyen állásra már beadtam a jelentkezésemet, de úgy tűnik, hogy főfoglalkozásban, helyszíni jelenléttel keresnek 4 órás adatrögzítőket is, miközben az érte kapott fizetésből nem tudom, hogy lehetne megélni.
2019. szept. 19. 15:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Mert az ilyen általában csak papíron 4 órás adatrögzítés. Valójában 8-10-12 órát kell dolgozni (4-re bejelentve, a többi píz zsebbe megyen), a számítógépes adatrögzítés meg csak egy kis része a sztorinak: bőségesen kell fénymásolni, szkennelni, telefonon terméket értékesíteni, gyűrött, mocskos WC-papírokról számlaszámokat kisilabizálni.
2019. szept. 19. 15:29
 2/17 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam. Köszi, ment a zöld kéz!
2019. szept. 19. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
24%
De miért adod be ilyen hulladékra? Nincs rendes szakmád?
2019. szept. 19. 15:43
 4/17 A kérdező kommentje:

Nah, megérkezett a gyakori kritikus rétege :/

Van rendes szakmám, csak speciális munkarend miatt sok a szabadidőm és szándékosan valami alacsony felelősséggel járó mellékállást keresek a diplomás főfoglalkozásom mellé. Megy a piros kéz a "segítőkész" válaszért.

2019. szept. 19. 15:53
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
Itt is ugyanúgy rabszolgatartás folyik, mint a többi átlagcégnél: papíron 4 órás meló, a valóságban 12 óra vagy akár még több is (amit persze bsznak kifizetni). Sajnos amíg van akkora marha, hogy így is bevállalja, addig a munkáltatók ezt simán megtehetik az emberrel.
2019. szept. 19. 15:55
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi a diplomás főfoglalkozásod?
2019. szept. 19. 16:03
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
# 6/ szerintem nem releváns a kérdés szempontjából. ne spamolj.
2019. szept. 19. 16:07
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
#6: ez mennyiben a kérdés témája?
2019. szept. 19. 16:08
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

"papíron 4 órás meló, a valóságban 12 óra vagy akár még több is (amit persze bsznak kifizetni)."

Na az is jó hülye aki 4 órára szerződik és többet dolgozik.

Nekem napi 8 órás munkám van, ha esetleg lenne túlóra azt kifizetik. Miért dolgozzak ingyen?

2019. szept. 19. 16:14
 10/17 anonim ***** válasza:
89%

Hát 9. válaszadó, jó nagy hülye, persze, de ha eközött és az éhhalál között lehet választani, lesz mindig olyan, aki az elsőt választja.

Ilyen helyen a munkavállalónak nincs szava. Ha lázadozik, úgy kivágják mint macskát egészségügyi sétára, van másik 100 elkeseredett balek a helyére úgyis.

2019. szept. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!