Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne a közfoglalkozt...

Hogyan lehetne a közfoglalkoztatotti státuszból kitörni?

Figyelt kérdés

Annyi mindent akartam itt írni, a jelenlegi munkakörülményekről, munkatársakról, a közelben fellelhető pozíciókról vagy az állásinterjúkról.

De ez alapjában véve mind lényegtelen. Mert másoknak sikerül elhelyezkedniük, ebből adódóan nekem is sikerülnie kellene. Két lényeges hiányosságom van, ami nehezíti leendő főállásom megtalálását:

Nincs ismerősöm, aki segíthetne, és a közfoglalkoztatási jogviszonyom miatt annyira értéktelennek érzem már magam, hogy szerintem azzá is válok mások szemében.

Utóbbit elmagyarázom:

A saját közfoglalkoztatási helyemen úgy kezel a vezetőség, mintha buta lennék (pedig nem vagyok az), és ezt olyan jól sikerült súlykolniuk az évek során, hogy én is beletörődtem abba, innen már tovább nincs. Ez gondolom látszik is az állásinterjúkon való szereplésemen, valahogy nem tudom eladni magam.

2019. szept. 19. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sikerült azóta kitörnöd?

Én ugyanígy érzek most. Belefásultam az egészbe. A főnök 3x ígérte hogy átvesznek ettől meg attól az időponttól de sehol semmi. Most fog lejárni a közfog szerződésem, emésztem itt magam hogy hosszabbítsak, ne hosszabbítsak, de végül mindig arra jutok hogy a pénz miatt kell csinálni. Nekem a legnagyobb bajom hogy olyan diplomám van amivel kb ismerősön keresztül lehet elhelyezkedni de az nekem sincs. A leglehangolóbb hogy folyamatosan próbálok jelentkezni állásokra de behívni, meghallgatni se méltatnak. Nem tudom meddig fogom bírni ezt a posvány élethelyzetet...

2021. febr. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!