Mennyi fizetés emelést kérhetek?
Figyelt kérdés
7 hónapja dolgozom egy fogászati rendelőben. Eddig 84 ezer nettó fizetést kaptam. Meg vagyunk egyezve hogy most emel a doki a fizetésének. Viszont ő várja tőlem hogy mennyit kérek. Én arra gondoltam hogy minimum 130 ezret kérnék, de gondolkodom a 165 ezren is. A főnök fejében meg van hogy már mennyit adna maximum, de gondolom az én válaszomhoz akarja igazítani. Szerintetek mennyit kérjek?2019. szept. 17. 15:44
1/4 anonim válasza:
Hány órát dolgozol egy héten?
Biztos nem 50-80%-os emelésre gondol a főnök, inkább 5-15%-ra.
2/4 anonim válasza:
Megduplázni nem fogják a béred az biztos. 100-110et mondj és akkor azt meg is adják remélhetőleg.
4/4 anonim válasza:
Hány órában? Mert a 84 biztos nem teljes állás hiszen minimálbér alatti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!