Lehetséges szemöldöktetoválóként külföldön elhelyezkedni?
Mostanában elég nagy divat, rengetegen csináltatnak szemöldöktetoválást, és arra gondoltam, hogy kimegyek külföldre dolgozni, ameddig össze nem gyűjtök egy tanfolyamra és a teljes tetováló készletre.
Lehet, hogy Magyarországon kezdeném el gyakorlásként, de idővel ki szeretnék menni külföldre.
Persze letenném mellette a kozmetikus szakmát is, mert az kell hozzá.
Jó ötletnek tűnik külföldön sminktetováló szalonban dolgozni?
Nagyon sokba kerül a tanfolyam és a felszerelés, de úgy gondolom egész jól behozza az árát.
Kb 50-100ezer ft egy tetoválás és ha egy nap 2 vendégem lenne, az napi 100ezer ft.
Természetesen tudom, hogy vannak kiadások is, és a festék ára is rengeteg, de így is jövedelmezőnek tűnik, főleg egy nagyobb országban, kezdőtőkével és a megfelelő tudással+felszereléssel+reklámmal.
Mert nincs olyan ismerősöm, aki értene hozzá és akivel beszélhetnék erről a témáról.
Szerintem hülyeség ez a szemöldöktetoválósdni. Bocsi, de tényleg. Egy ideig felvan kapva, aztán változik a divat és nem lesz már kereslet rá. Nem hinném, hogy ez olyan mint pl fodrásznak tanulni. Ezerfajta hajat lehet alkoti, de azért szemöldök terén elég szűkösek a lehetőségek.
Mèg a műkörmös szakma is elmegy, de ez a szemöldök láz. Ennél már csak a szempillazgatás a "jobb".
Nem akarsz inkább valami normálisat tanulni és dolgozni?
Nagyobb hasznát vennéd hosszú tàvon.
Tök jó, hogy leírtad a keresetedet így elképzelve, hogy hány vendéged lesz napi és heti szinten, de ha épp nincs egy sem akkor éhenhalsz abban a hónapban?
Annyi értelmes dolgot lehet tanulni, amivel aztàn lehet karriert is építeni.
Szerintem gondolkodj kicsit szélesebb körben.
Szia! Ha ugy erzed ehhez van erzeked/tehetseged, es ezt csinalnad szivesen, akkor tanuld. Ahogy a korabbi valaszolo irja, rengeteg mukormost, szemoldoktetovalot lat, tehat bizonyara van ra igeny. Egy kerdes, hogy alkalmazottkent akarsz-e dolgozni vagy vallalkozokent. Lehet, jobb alkalmazottkent kezdeni, es amikor erted mar milyen kereslet van, kitanultad a szakmat, akkor nyitod meg a sajat uzletet. Mindenkeppen Magyarorszagon kezdenem. Kulfoldre koltozni eleg bonyolult magaban, jo, hogyha addigra biztos a tudasod. A masik, hogy kulfoldon gondolom celszeru beszelni a kliensek nyelvet, ez korlatozza, hogy hova erdemes menned (angol? nemet?)
Szerintem szemelyesen kellene osszeismerkedned valakivel aki ezt csinalja. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!