Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Call center után milyen jobb...

Call center után milyen jobb melókra van lehetőségem?

Figyelt kérdés
Pályakezdőként call centerben kezdtem, egy évet húztam le itt, de teljesen kiégtem belőle. Ilyet többet nem vállalnék be ha nem muszáj. Nem az a hosszútávú célom, hogy az anyázást hallgassam napi nyolc órában. Két idegennyelvet beszélek folyékonyan (angol és portugál, alapszinten spanyol is megy). Bölcsész diplomám van. Aki járt már hasonló cipőben és így kezdte, tudna tanácsot adni? Milyen irányba lehet indulni ilyen tapasztalattal? Budapesten keresek melót.

2019. szept. 15. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Mekiben pl. nagy sikerük van a bölcsészeknek, úgy hallottam.
2019. szept. 15. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
SSC-kbe jelentkezz, ott értékelik majd a nyelvtudásod.
2019. szept. 15. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Ja, meg ott lehet, hogy angolul és portugálul is hallgathatsz anyázást :)
2019. szept. 15. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Nemzetközi portást jól fizetik és meg is becsülik valamennyire.
2019. szept. 15. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Feltételezem eleve a call center SSCt takar. Próbálj meg feljebb lépni, vagy oldalra, ahogy tetszik. A backoffice munkakörők sokkal nyugisabbak. Order mgt,request mgt, field service, ilyesmik.
2019. szept. 15. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm annak, aki értelmes választ adott. most egy kisvállalatnál dolgozom és nagyobb céghez szeretnék menni. itt nincs igazán előrelépési lehetőség.
2019. szept. 16. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
SSC-khez belépőszintű IT-s pozíciókra (pl. IBM) szerintem simán felvesznek és ott nem találkozol ügyfelekkel.
2019. szept. 16. 10:30
 8/8 anonim válasza:
100%
Nem tudom aktuális e még, de legyél magántanár. Nyelvtanárokra mindig szükség van, a portugállal meg eleve egy ritka nyelvtudásod van, amivel szarrá kereshetnéd magadat. Ja és ott a saját magad ura vagy, te szabod meg az idődet, nem csesznek le a feletteseid stb
2023. jan. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!