Ki dolgozott már MC Donalds-ban/Burger Kingben vagy efféle gyorséttermekben?
Tapasztalatok?
Érdekelne például, hogy mennyit kerestetek egy hónapban, egy nap hány órát dolgoztatok, mennyire volt rugalmas a főnök (egyetem mellett szeretnék itt dolgozni), stb.
Minden választ nagyon köszönök!:-)
Én egyetem mellett csinálom, Burger Kingben vagyok, nem olyan vészes, bár általában kasszánál vagyok. Egész nap a konyhában ügyködni elég brutál, de nem mindig vagyunk olyan helyzetben, hogy válogassunk.
Abszolút rugalmas a munkabeosztás (ez a mekire is igaz), alapfeltétel a heti minimum 20 óra, de ezt akár éjszakai műszakban és hétvégente is végezheted. A lényeg, hogy legyen benne rendszer, tehát ne legyen az, hogy egyik héten csak délelőtt, utána pár napig csak délután, majd hétvége..így a manager is jobban fogja tudni, hogy mikor lehet rád számítani, és figyelembe veszi az időbeosztások készítésénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!