Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanár vagyok, de nem angol...

Tanár vagyok, de nem angol szakos. Váltani akarok. Sokan mondják, hogy segédmunkás. De hol szoktak ilyen állásokat hirdetni és hogy lehet oda bekerülni, ha még nem voltál segédmunkás eddig?

Figyelt kérdés
2019. szept. 6. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
De qkkor ne a szád járjon, mondj fel és irány a segédmunka
2019. szept. 7. 10:20
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Nem éri meg. Jobban jársz, ha tanítasz, nyáron meg legalább 1 hónapra elmész szezonmunkázni, vagy akár év közben vállalsz valami másodállást. Ugyanannyi órára vetítve kevesebbet fogsz keresni segédmunkásként. A média nyomja, hogy mekkora hiány van segédmunkásból is, és hogy mekkora béreket kapnak, nos ennek fele sem igaz, a legtöbb szám amit hallasz rengeteg túlórával jön ki. Azt meg a tanári munka mellett is megcsinálhatod, és akkor jobban keresel.
2019. szept. 7. 10:35
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

Válts, de ne segédmunkára!!

Tönkremész, tönkremegy az egészséged a szellemi munka után fizikaira váltani és bizony az kőkemény meló, szerintem nem is bírnád meg hát nem ezért tanultál, nem való vagy közéjük, NEEE!!!

Az önbecsülésed is megsínyli és hidd el, nem olyan sok pénz az! Ismerősöm csinálta a segédmunkát pár hétig napi 10-12 órában, hát tönkre is ment a térde, emelni, létrázni, cipekedni ááá, keress inkább ügyfélszolgálati, SSC vagy bármi más irodai melót, vagy vállalkozz valamivel, de ne menj segédmunkásnak !!!

2019. szept. 7. 11:37
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi 13-as, a kérdező nem gondolta komolyan, kamu kérdés, sajnáltatja magát ahelyett, hogy szétnézne a prof.hu-n. Pénztárosnak is mehetne vagy rengeteg más helyre, de ő segédmunkás szeretne lenni...
2019. szept. 7. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Mennyit kap most egy tanár: Nettó 220-250 kilót? Szerintem sokan irodán sem kapnak ennél többet. A fizikai munkás még ennyit sem, viszont tönkreteszik, dolgozat ünnepnap, hétvégén, 38 fokban a napon. A médiának ne higgy, hogy ki mennyit keres, azt az állam propagálja. A vállalkozó az sokat keres az építőiparban, de a melósoknak aprópénzzel kiszúrja a szemét.
2019. szept. 7. 13:35
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

"Tanár vagyok, de nem angol szakos. Váltani akarok. Sokan mondják, hogy segédmunkás. De hol szoktak ilyen állásokat hirdetni és hogy lehet oda bekerülni, ha még nem voltál segédmunkás eddig?"

Tanár ilyet nem kérdez. Főleg nem számítógép előtt ülve.

2019. szept. 7. 14:12
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
"Mennyit kap most egy tanár: Nettó 220-250 kilót?" --- Sajnos rosszul tippeltél, 7,5 év után br. 205e a fizetés!
2019. szept. 7. 17:45
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Elmesélem, hogy lehet bekerülni kell egy nagy válság, letagadod a diplomád és megírod a tesztet - 3hónsp-1 napnál meg kibæsznak - Trenkwalder-Nokia, 2009, saját élmény
2019. szept. 7. 17:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Bruttó 270 et keresek, ki lehet számolni, hogy az 180 ezer ft. A nettó átlagbér 235 ezer. Ha ennyit megkapnék, szavam sem lenne. De nem tudom megkapni (27 nettó az osztályfőnöki pótlék), mert nem vagyok osztályfőnök sem a jelenlegi helyemen (a főnököm csak az 50 felettieknek adja azt minden éven). Az az 1 van, hogy ped 2 be minősítsenek, úgy kb 18 nettóval többet kapnék, de az is másfél év alapjáraton. Addig meg elszalad a világ. Túlórát nem fizetik és nem is engedik, hogy vállalj. Plusz ált suliban tanítok az Isten háta mögött, de egyetemi bért kapok. Tehát itt nincs kereslet különórákra sem, mert a roma gyerek kettőig alig tud számolni, nemhogy különórát fizessen. Jó tudom, nagyvárosba kellene költözni, ahol van középiskola, és másodállás lehetőség. Mert itt nincs másodállásra lehetőség sem, kihalásos alapon megy minden.
2019. szept. 7. 18:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól tippelt: 210 nettót keresek (22 év gyakorlattal...).
2019. szept. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!