Kaptál ma fizetést? Ha igen akkor mennyit?
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 18:51
31/75 anonim válasza:
29, ezt a számlát csak arra használom hogy a munkajövedelmem ide érkezzen, két másikat is használok (befektetések és megtakarítás).
32/75 anonim válasza:
25-e körül kapok, majdnem 2900 eurót (bónusszal 3 havont olyan 3400 euró).
34/75 anonim válasza:
'#25 Látom nem vagy spórolós, hogy ugyanannyi az egyenleged mint amit kaptál fizetést'
Semmit sem jelent, mások se tartanak sok pénzt a bankszámlán hanem inkább befektetik, lekötik valahova.
35/75 anonim válasza:
Pontosan, én is rögtön átrakom a megtakarítást meg azt-azt külön alszámlákra, hogy még véletlenül se tudjak hozzányúlni hírtelen, vagy esetleg ha elvesztem a kártyámat, nem férnek hozzá.
36/75 anonim válasza:
Én se tartogatom csak úgy a pénzt a számlámon, nekem is fizunapon kb annyi, amennyi a fizum. :D
37/75 anonim válasza:
Ma reggel 7 kor landolt a fizu a számlán, nettó 161 000 Ft.
38/75 anonim válasza:
Imádom, hogy lepontozzák az embereket, akik nem minimálbéren élnek :D
39/75 anonim válasza:
Ahogy látom a proli üzemmód megint bekapcsolt sokaknál :D
Időben fizetés? -> lepontozás
Nem minimálbér? -> lepontozás
Nem panaszkodsz? > lepontozás
40/75 anonim válasza:
Na kérdező kaptál bizonylatot. te jössz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!