Mennyit dolgozik egy radiologus egy nap?
Sziasztok,
Mennyit dolgozik egy radiologus egy nap? Lány vagyok és gondolkodom, hogy az legyek, de félek, hogy ők is rengeteget dolgoznak mint a legtöbb orvos.
"Órabér nem volt rossz "
Magyarországon? Ha nem indiszkrét kb összeget le tudod írni vagy orivátban?
Sebészekről nem tudok mert az tuti nem lennék, nekem csalad fontosabb, ők meg elvileg csak munkának élnek. Nőgyógyászok is, pedig kisbabák biztos nagyon cukik. Szóval nem érdekel hogy mennyit keresnek.
Bár mikor műtöttek és kérdezgettem dokimat akkor mondta, hogy még szakorvos gyerekorvos vagy belgyógyász? felesége is többet keres nála és hogy jobb kereset is csak úgy van meg ha rengeteg ügyeletet vállal máshol.
5. válaszolónak: ezt írtad:
"Közalkalmazotti bértábla és a csillagos ég között:)
Ha beleveted magad egy szubspeciális szakterületbe és nélkülözhetetlenné teszed magad, jól kereshetsz."
A jobb fizetés vagy ez a "csillagos ég" itthonra is érvényes? Nem szívesen mennék ki dolgozni külföldre hosszútávon, de ahogy hallottam legtöbb radiológus közalkalmazottként dolgozik - állások amiket láttam is közalkalmazottnak szóltak... abból meg elég nehéz megélni. Szakorvosként azt hiszem az olyan 320-350 ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!