Ti mennyi nettó fizetéssel, jövedelemmel lennétek elégedettek?
18#
A jelenlegi fizetésem nettó 520 ezer forint és céges autóval járok korlátlanul, ami azért még rádob rendesen (mérnök vagyok és az építőiparban dolgozom). Tudom azt, hogy van a szakmámban feljebb, de azt is, hogy jelenleg ez a reális bérem, tehát nem vagyok alapvetően elégedetlen, de a nettó 700-800 ezres fizetés nem elérhetetlen. Ezért mondtam, hogy a realitások talaján állva ezzel már jól meglennék.
Én műszakvezetőként keresek 3 szombattal nettó 370-et plusz egy 10-es a cafeteria.
30 évesen vidéken megyeszékhelyen nem olyan rossz. Viszont még ebből se járok nyaralni meg kb sehova, mert saját lakásra gyűjtök és minél kevesebb hitelből akarom majd megoldani.
Ha mondani kéne álomfizetést akkor az netto 500 lenne.
De én már azzal is kiegyeznék ha azt mondanák, hogy minden hétvége szabad és megkapom a netto 350-et. Minden nap 4-kor kelek, ha délutános vagyok kb egész napom elmegy. Vasárnap szabad de akkor meg elmegy a főzéssel, takarítással, rokonokhoz elmegyek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!