Budapesten belül ingatlanközvetítőnek szükséges autó?
Eléggé nehézkes így, de megoldható hogy valakivel egyzkedsz pl. munkatárs hogy kölcsönadja, valamennyi összegért cserébe.
2019. aug. 26. 15:08
Lehet tömeggel is közlekedni, sok esetben gyorsabb is, mint az autó, és nem kell parkolót keresni. Kis szervezést igényel, ha címre mész, de szerintem simán megoldható.
2019. aug. 26. 15:14
2019. aug. 26. 15:19
4/13 A kérdező kommentje:
Inkább BKK. De azt találtam ki, hogy adott kerületen belül csinálok majd próba köröket :)
Mikor albérletet kerestünk, volt, hogy az ngatlanos is bkv-val érkezett.
2019. aug. 26. 15:31
Elég nehézkes saját közlekedési jármű nélkül ingatlanosnak lenni.
Elektromos roller esetleg?Vagy netán, robogó?
Ugyanis, egy ingatlanos a város sok-sok különböző pontján értékesít ingatlan.Lehet, egy nap 10 lakást is megmutat.
Lemegy a nap mire a második lakástól a 3-hot ér.
Mellesleg, egy ingatlanos, autóval sokkal inkább komolyan vehető,mint aki BKV-val mászkál.
2019. aug. 26. 18:06
A "mi" ingatlanosunk is BKV-val jött mikor kivettük a lakást. Sőt, mikor közjegyzőhöz elkísért minket és onnan ment mindenki a dolgára, azon nevettünk a párommal, hogy az ingatlanos leugrott a villamosról mikor felszállt az ellenőr. :D :D
Ha egy kerületben mozogsz, elég lehet a BKV. De ha menned kell egy nap egy Budaörs, Újpest, Kőbánya, Óbuda, vagy Józsefváros, Rákospalota, Csepel, Zugló kört, BKV-val biztosan felejtős.
2019. aug. 26. 19:45
8/13 A kérdező kommentje:
A jó ingatlanosnak területe van, mert fontos a helyismeret, további szakemberek ismerete. Nem ugrál több kerületben keresztül, max két kerületben dolgozik. Ez az első számú szabály hogy legyen egy terület amin belül dolgozik.
Szerintem egy Obuda vagy Rakoskereszttur ahol nincs 150m-kent villamosmegallo 5'-es jaratkozi idokkel, mar onmagaban tud problemat okozni auto nelkul. Egy 2.; 3. kerulet egyutt pedig kifejezetten kaosz.
2019. aug. 27. 10:14
Melyik kerület? Lakások, vagy családi házas rész? Pl VI. VII. ker autóval nehezebb, mondhatni fölösleges az autó. De ha mondjuk XVI. XVII. akkor autó nélkül felejtős.
2019. aug. 27. 14:13
Kapcsolódó kérdések: