Miért van az, hogy jelentkeztem egy állásra és még be sem hívtak interjúra, de közben láttam, hogy más oldalakon is újra meghirdették ugyanazt a pozíciót?
"Én év elején akartam Budapesten munkát találni, ha 100 helyre nem küldtem el a jelentkezésem akkor egyre sem, ezek közül 2 helyre behívtak, 1-ről pedig jeleztek, hogy már nem aktuális. Tehát 100-ból 3 helyről kaptam bármiféle visszajelzést, a magyar munkaerőpiac egy szánalom, kultúrája a béka feneke alatt van."
Igen, ez az igazság. Vidéken meghatványozottan. Mert megyeszékhelyen fényévente van egy állás meghirdetve. Nekem is volt ilyen, hogy telefonos interjú stb., meg mondta, hogy én kapom az állást, menjek majd be aláírni szólnak és felszívódtak, mint a kámfor. 90 %-ban meg vissza sem jeleznek, hogy b...zd meg. De megy a propaganda, hogy milyen kevés a munkanélküliségi ráta, munkahelyek ezrei várják az emberek. Esetleg Pesten.
De még simán lehet, hogy keresni fognak, alig telt el pár nap. Az ilyenekre úgyis heteket szánnak, vagy egy hónapot.
Nem voltál alkalmas, ennyire egyszerű :)
Én is hirdettem titkárnői állást, aztán a 70 jelentkezőből 60-at azonnal szelektáltam - aki úgy nézett ki mint egy majomember, putriban lakik és írni sem tud, vagy értelmi fogyatékos, az mégis mit vár el, egyáltalán miért jelentkezik?!
Egy vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!