Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy jelentkezte...

Miért van az, hogy jelentkeztem egy állásra és még be sem hívtak interjúra, de közben láttam, hogy más oldalakon is újra meghirdették ugyanazt a pozíciót?

Figyelt kérdés

2019. aug. 25. 11:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz :)
2019. aug. 25. 21:47
 12/18 anonim válasza:
94%

"Én év elején akartam Budapesten munkát találni, ha 100 helyre nem küldtem el a jelentkezésem akkor egyre sem, ezek közül 2 helyre behívtak, 1-ről pedig jeleztek, hogy már nem aktuális. Tehát 100-ból 3 helyről kaptam bármiféle visszajelzést, a magyar munkaerőpiac egy szánalom, kultúrája a béka feneke alatt van."

Igen, ez az igazság. Vidéken meghatványozottan. Mert megyeszékhelyen fényévente van egy állás meghirdetve. Nekem is volt ilyen, hogy telefonos interjú stb., meg mondta, hogy én kapom az állást, menjek majd be aláírni szólnak és felszívódtak, mint a kámfor. 90 %-ban meg vissza sem jeleznek, hogy b...zd meg. De megy a propaganda, hogy milyen kevés a munkanélküliségi ráta, munkahelyek ezrei várják az emberek. Esetleg Pesten.

De még simán lehet, hogy keresni fognak, alig telt el pár nap. Az ilyenekre úgyis heteket szánnak, vagy egy hónapot.

2019. aug. 29. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért megy ki mindenki, mert 100 jelentkezésből ha 2 ről jön válasz, az is elutasító. Külföldön ilyet nem fogsz tapasztalni.
2019. aug. 30. 08:27
 14/18 Pupusz ***** válasza:
82%
Sokakat azért utasítanak el, mert túlképzettek, magas a bérigényük, vagy a képzettség, tapasztalat, előmenetel alapján nem feltételezik, hogy annyiért fognak hosszútávon dolgozni, amennyit ott fizetnek. Tahát nem az alkalmasságról van szó. Kultúra pedig nincs a felvételeknél, hogy minden esetben visszajelezzenek, ha már az ember időt, energiát szánt rájuk.
2019. aug. 30. 08:37
 15/18 anonim válasza:
82%
mert ez az ország egy mocskos korrupt hely. Némelyik cég annyira pofátlan és lekezelő , hogy még egy köszönömöt sem írnak...
2019. szept. 10. 11:25
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem voltál alkalmas, ennyire egyszerű :)

Én is hirdettem titkárnői állást, aztán a 70 jelentkezőből 60-at azonnal szelektáltam - aki úgy nézett ki mint egy majomember, putriban lakik és írni sem tud, vagy értelmi fogyatékos, az mégis mit vár el, egyáltalán miért jelentkezik?!

Egy vállalkozó.

2019. szept. 26. 12:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
ha meghirdették újra, jelentkezz újra! Vesztenivalód nincs!
2019. okt. 19. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Uccsó előtti. Te nem vagy vállalkozó, értelmes ember nem beszél így és esélyt ad bárkinek, aki esetleg putriból jött is, de értelmes.
2019. okt. 19. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!