Kecskeméti gyárak ahol megéri dolgozni?
Figyelt kérdés
Mondjátok legyszi olyan gyárakat ahol megéri dolgozni. Jelenleg a Mercit, duvenbecket, knort, kühne, és a nissin food amit tudok. Ezek közül is csak a Mercirol és a duvenbeckrol hallottam. Köszi előre is.2019. aug. 21. 11:56
1/9 anonim válasza:
És gyárban milyen munkakörről van szó?
Igazgatónak szerintem bármelyikben jó lehet lenni, de a raktáros meg a szalagmunkás mindenhol a tápláléklánc alja, gyakorlatilag mindegy hova mész.
Tanulni tanulni...
2/9 anonim válasza:
milyen munkakör? Nissinnél.dolgoztam, mosz az univernél vagyok
3/9 A kérdező kommentje:
Egyszerű betanitott munkás. Megkerdezhetem mennyit lehet ezeknél keresni kezdőként?
2019. aug. 21. 13:24
4/9 anonim válasza:
Hát a mercedesnél biztos nem, azok nagyon szemetek.
5/9 anonim válasza:
Merci. 4 műszak, nettó 255. 2 haverom ott van ennyiért és csak 32 és 30 évesek.
6/9 anonim válasza:
Én nem betanított munkás vagyok az univernél,nekem.jobb itt, de a munkasok sokat panaszkodnak, mert nem fizetnek sokat (209 feletti nettot biztos nem kapnak), de itt 3 műszak van es szinte minden hetvegen is van melo. A nissinnel többet kaptak ugytudom, ott csak 2 mszak3 volt, bar talán melosabb volt (bar attol fugg a szalag melyik részen vagy). A többiről sajnos nincs tapasztalaom
7/9 A kérdező kommentje:
Nissin food 2 műszakban akkor Ezek szerint nem fizet rosszul? Nem is volna baj, ha nem lenne ejszakazas. :/
2019. aug. 21. 19:38
8/9 anonim válasza:
De nem 100%, csak az elmondásuk alapján kalkulálok, mert én nem betanított munkás voltam ott. De pl. gépkezelő azt tudom, hogy többet kerestek, bár nekik hamarabb is kellett menni, mert beindítani a gépeket, beállítani stb. stb. Az unvernél azért rosszabb, mert itt tényleg megy folyamatosan a termelés. A merciről én meg hallok jókat is meg rosszakat is ugyanúgy, valaki szerint halálra keresik magukat, valaki szerint meg még az ebédidőt is le kell dolgozni, de hogy mi az igazság
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos információkat :)
2019. aug. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!