Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek a három híres...

Szerintetek a három híres magyar youtuber mennyi pénzt keresnek? Van-e szerintetek rendes munkájuk a youtube videókon kívül?

Figyelt kérdés

2019. aug. 20. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Melyik három?
2019. aug. 20. 19:17
 2/10 anonim válasza:
90%
Nem tudom kikre gondolsz, de ez a kérdés is eléggé értelmetlen. Nyilván ha elég pénzt keres a videózásból és megtud élni belőle akkor szerintem felesleges, hogy amellett "rendes" munkája is legyen. mindenki csakis a pénzért dolgozik, nem kell álszenteskedni. Más se menne el dolgozni, ha anyagilag nem lenen rászorulva..
2019. aug. 20. 19:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Bocsi!

Videómánia

Pamkutya

Justvidman

Azt hittem, tudjátok :)

2019. aug. 20. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Dancsó, mikor még voltak normális videói akkor beszélt róla hogy sok cégnek csinált kereskedelmi célú videókat meg hogy abból él.
2019. aug. 20. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettő stimmel, JustVidman hátrább van a rangsorban. Nem lehet tudni, hogy mennyit keresnek, mert leginkább a szponzori bevételből élnek, és szerintem nem is rosszul.
2019. aug. 20. 19:59
 6/10 anonim válasza:
100%
Amúgy ahhoz, hogy valaki sikeres Youtuber legyen és meg tudjon élni belőle igen komoly munka kell. Ki kell a kapcsolatokat építenie a partnercégekkel és a szponzorokkal, stb illetve nem árt ha tud is olyan tartalmakat gyártani ami érdekli az embereket. Azt is sok idő kitapasztalni, hogy milyen célközönséget célozzon meg leginkább, mert sok videós ott bukik el, hogy ezt nem megfelelően lövi be. Az ilyesmit felépíteni csak több év kemény munkával lehet, és nem árt ha van is hozzá valamennyi alaptőkéje az illetőnek, amit az elején belefektet a dologba, mert anélkül nem sok esélye van a videózásban.
2019. aug. 20. 23:23
 7/10 Pupusz ***** válasza:
100%
Csak a youtube reklámokból, nézettségből, feliratkozókból 1-2 milla szerintem. Plusz a haknik, saját reklámok.
2019. aug. 21. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem náluk jobb brand-et épített ki Pisti és Jani a The VR-al, több fajta videóik vannak és találnak ki új dolgokat, ami az alapja annak pl, hogy több fajta reklámmal és támogatókkal rendelkezzenek.
2019. aug. 22. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

Videómánia --- 527 000 dollár

Pamkutya --- 500 000 dollár

Justvidman --- 431 000 dollár

2020. aug. 18. 06:48
 10/10 anonim válasza:
100%

utolsó!

Ezek az összegek mekkora időintervallumra esnek?

2020. dec. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!