Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún ha kérdezik...

Állásinterjún ha kérdezik hogy tervezek-e továbbtanulni, erre mit mondjak?

Figyelt kérdés
Előző interjún egy másik cégnél megkérdezték és amikor mondtam hogy jelentkeztem egyetemen levelezőre láttam rajtuk hogy nem tetszik nekik. Nem akarok hazudni sem mert ha most felvesznek, úgyis ki fog derülni amikor néha hiányzok emiatt. Havi szinten max. 1-2 napról lenne szó. Félek hogy emiatt nem fognak felvenni de a suliról sem akarok lemondani munka miatt.
2019. aug. 20. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális helyen nem probléma,sőt örülnek neki.
2019. aug. 20. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam hogy jó pont hogy ambíciózus vagyok de most tök bizonytalan lettem a múltkori miatt.
2019. aug. 20. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az állásinterjún pont én kérdeztem, hogy hogy állnak ahhoz, hogy én mesterképzést csinálom levelezőn és hogy több pénteket ki kell vennem szabinak. Igazából örültek is hogy tanultam.

De akár mindhatod azt is, hogy tervben van, hogy jelenlegi tudásod még bővíted, hogy az álamiad szakmájáráról még többet tanulhass

2019. aug. 20. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy el kell mondani, nem is kérdés.
2019. aug. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!