Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegeden jól fizető gyár?

Szegeden jól fizető gyár?

Figyelt kérdés
Szegeden Pick, sole-én kívül gyárak? Ha igen 3 műszakban milyen fizetésére lehet számítani?

2019. aug. 20. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Szegeden nem csak a gyárak nem fizetnek jól, én 2 diplomával kerestem 1 éve 120ezret ott, el is költöztem, pedig imádtam egyetem alatt ott élni. Pedig én is gyárban dolgozom, igaz, hogy én vezető szinten, de szegeden azt se fizetik meg
2019. aug. 20. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

1:

Megkerdezhetem, hogy ezek milyen diplomák?

2019. aug. 20. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Próbáld a Continental-t. Valamivel jobban fizet, mint a Pick vagy Sole-Mizo.
2019. aug. 20. 15:57
 4/4 Waff ***** válasza:
A Picknél és a Mizonál is minimálbérek vannak jelenleg (már ha nem felső vezetői állásról beszélünk, ahová kb lehetetlen bekerülni). A Continentálnál sem sokkal jobb a helyzet, mint melós 140-150 ezer ft-tól nem kapsz többet (műszak pótlékokkal együtt). Esetleg még nézd meg a CE Glass-t, de 150-től többre ott se számíts. És itt kb ki is merült Szeged ipara...
2019. aug. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!