Van más is aki egész évben nincs szabadságon igazán csak Karácsonykor 1-2 hetet?
Figyelt kérdés
Az év többi részében meló van mindig. Ti nem sokaltok be kicsit?2019. aug. 19. 15:44
11/20 anonim válasza:
20 az alap, 9 a besorolási, illetve 2*5 nap két gyermek után. Én meg azt nem értem, miért lettem lepontozva? Higgyétek el, néha a jóból is megárt a sok, mert tartani kell a határidőket meg állandóan ki kell zökkenni egy folyamatból, amikor a munkáltató úgy gondolja.
12/20 anonim válasza:
Én nem pontoztalak le, csak nem értettem hogy jött ki ennyi szabid, 2 gyerek után 2-2 nap jár, nem?
13/20 anonim válasza:
Az Mt. szerint valóban, de a Kit., Hszt. ,stb. már többet határoz meg.
15/20 anonim válasza:
Igen volt ilyen is. Évekig "jutalomként" fizették ki a bent ragadt szabadságaimat, mert nem tudtam elmenni. Egyedül voltam, minden nyavalya határidős volt, még előre sem tudtam dolgozni.
Karácsonykor amúgy is mindig leálltunk 1 hétre.
Aztán váltottam, és 40 éves koromra megéltem, hogy 3 hétre is el tudtam menni a nyáron szabadságra. Ez nekem teljesen új dolog volt. Azóta is élvezem... :)
16/20 anonim válasza:
Igen, sok ilyen no life életű ember van akik nem akarnak mást csak dolgozni, nekik nincs életük vagy nem akarnak a meglévővel sem foglalkozni. A munka mögé bújva sok minden alól ki lehet bújni így nem kell senkire odafigyelni. Van olyan aki havi 400 órát dolgozik, sokat láthatja családját, így biztos megéri nekik családot csinálni.
17/20 anonim válasza:
Ez most hogy tartozik a tárgyra? A kérdező nem írta, hogy lenne családja, azt sem, hogy jókedvében dolgozik egész évben egyfolytában.
18/20 anonim válasza:
tárgyhoz*
egyébként 20+ szabadság van mindenkinek szóval minimum 1-2 hete kell még legyen
19/20 anonim válasza:
Vannak akik nem tudják megemészteni, hogy sok ember nem utál bemenni dolgozni, nem utálja a munkáját, az életét Ehhez nem kell munkamániásnak lenni
20/20 anonim válasza:
Jogos, helytelenül toldalékoltam. Szóval abban sincs semmi, hogy valaki egy kicsit munkamániás, mert valaki pl. horgolni szeret szabadidejében, más úszni v. rejtvényt fejteni, függetlenül attól, hogy van-e családja vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!