Szerintetek mennyi lehet a valós bruttó, illetve nettó átlagfizetés Magyarországon?
"Igen csak a magyarok 70-80%-a nem keresi meg az átlagot."
És akkor mi van? Aki akarja, aki tesz érte az megkeresi. A többi meg keres minimálbért.
Egyébként azért szerintem ennyire nem rossz az arány. Nem hinném, hogy a legjobban kereső 20-30%-ban vagyok a magyar átlag feletti fizetésemmel.
Pedig, de, kevesen tudják, hogy már nettó 300-400 ezer Ft-os fizetéssel (kereset szempontjából) már a felső 10%-hoz tartoznak az emberek.
A társadalom nagy része rohadt keveset keres, a háztartások 53%-a társadalmi minimum alatt él. A társadalom harmada pedig egyenesen létminim alatt.
"Pedig, de, kevesen tudják, hogy már nettó 300-400 ezer Ft-os fizetéssel (kereset szempontjából) már a felső 10%-hoz tartoznak az emberek."
Két gyerek két felnőttel az akkor 1,2-1,6 millió amit írsz. Azzal már szerintem is felső 10%-ban van egy család.
20 as.
Nem audi,es nem diplomas.
Erettsegi,technikummal.vagy valami ilyesmi.
10 eve kezdett ennel a cegnel,egyszeru sori munkaskent.
Erettsegit csinalta estin,aztan technikumot es kozben szepen lepkedett feljebb.
Meg hat eleg torteto tipus,csak neki fizettek a sulikat is,fizu emelest is folyton kiharcolja maganak.
Neha en sem ertem,hogy csinalja😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!