25-45 közöttiek. Ti év közben is szoktatok váltani munkahelyet, ha találtok a jelenleginél egy jobbat? Egyik ismerősöm édesapja 50 évesen majdnem havonta váltott,2 év alatt 11 munkahelye volt. Mezei szakmunkás volt.
3+3+1+1 év, a mostani helyemen 4 hónapja vagyok, itt hosszabb távra tervezek, meglátjuk. Pénz és elismerés, elsősorban ezért váltottam az előző helyekről.
Ismerek olyat, aki egy év alatt 4 helyen dolgozott, volt, hogy elküldték, volt, hogy felmondott. Ez már szerintem sok.
Nálam volt olyan, hogy egy hónapban 3 munkahelyváltás volt.
Mondjuk szar melók voltak, szar fizetésért.
Nekem eddig 4 olyan munkahelyem volt amit en hagytam ott.
Az elsot a rossz banasmod miatt foleg, a masodikat azert mert talaltam jobbat ami jobban fizet es jobb a munkarend, a harmadikat koltozes miatt, a negyediket azert mert nem volt jo a beosztasom sose es a penz is keves volt.
Elotte, kozben, utana is voltak munkaim de a legtovabbi 1 evig tartott. Volt ahol elkuldtek, volt ahol nem foglalkozott tobbe a ceg azzal ami az en feladatom volt, volt ahol a kollegak nem akartak velem dolgoni es a fonok ezert elkuldott, volt ami szezonalis volt.
A jelenleginel jobat tudnek talalni ami penzben jobb de mivel epitoiparban olgozok ezert lehet hogy olyat fogok ki ahol nincs folyamatos munka. Lehet tobb lenne az oraberem de ha keves a munkank akkor rosszabul is jarhatok.
A mostani helyemen kb 5 honapja vagyok es csak kb 5 nap volt amikor nem volt munkank de kozben voltak extra szombati napok is.
Viszont ha ugy ereznem hogy kihasznalnak, rosszul bannak velem, nagyon alulfizetnek akkor valtanek.
Lehet hogy 10%al tobbet kapnek mashol de a mostani fonokom mindig felfele kerekiti az orakat akkor is ha 1 orval elobb befejeztuk aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!