Elmehetek e adótanácsadónak közigazgatásszervező diplomával ha Adóigazgatás szakirányt választom?
382
Mert ide már felvettek.
Naná, végezzen el egy többmillás 5 éves szakot..
Nem mindegy, melyik területen számít a pont, nekem humán kategóriában 412 pontom van, reálban meg 353..
Szóval akkor ez a szak semmiképp sem jó?Azért kár lenne érte hogy felvettek de nem iratkozok be.
Versenyszférába semmiképp sem mehetek vele?
Bizony, egyik cégnek sem kell olyan szakember, aki tudja, milyen ismeretek kellenek adózásnál.
Menj el a szakra, válaszd az adózást, húzz le egy évet a navnál, és bárhova felvesznek 250 feletti fizetésért, ami idővel emelkedik. A navnál ahogy írták, "csak" 210et kapnál.
De ha nem akarod, ne forgácsolónak menjél már a csudába, hanem iratkozz be, szerezz annyi kreditet, amennyit tudsz 2 félév alatt, februárban jelentkezz szeptemberi nappalis államis képzésre, fogadtasd el a krediteidet, és annyival rövidebb lesz a szakod, könnyebb dolgod lesz.
Ha gyakornoknak felvesznek első félévben valahova, akkor még a gyakorlatodat is el tudod fogadtatni másik egyetemen.
Sokkal jobb, mint egy évet tanulni a forgácsolásért, ha a felsőoktatásban akarsz maradni!
Mellesleg üzemmérnök informatikusnak a bmere elég kevés pont kell, akár be is juthatnál államira, ha nagy pénzt akarsz.
De férfi vagyok!
Nem leszek titkárnő!Így meg nem mehetek versenyszférába??
Hova vennének fel gyakornoknak?Ne röhögtess.Lesz 45 órám egy héten,időm se kesz arra hogy dolgozzak
Meg én németbe akarok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!