Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Barkácsáruházba építő osztályr...

Barkácsáruházba építő osztályra szaktudás nélkül elboldogulnék?

Figyelt kérdés

jelenleg is multiba dolgozok, azonban élelmiszer részen. több éve.

váltani szeretnék, érettségi targona vizsgáim vannak, így lenne esélyem hogy felvesznek? az a bajom hogy ha odajön a vásárló, és velem terveztetné meg a házát.. idéző jelben persze, nem sok mit tudnék neki mondani hogy mit hogy miből mennyit vegyen..

2019. aug. 15. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Igen, betanitanak, illetve ajánlanak szakirodalmat
2019. aug. 15. 22:48
 2/7 A kérdező kommentje:

végülis én is úgy gondolom hogy adnának egy esélyt.

hozzánk már olyanokat vesznek fel hogy árat ha tudnak ellenőrizni, már jó teljesítmény....

2019. aug. 15. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Ez igy van, örülnek ha van ember
2019. aug. 15. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Én is dolgoztam szakkereskedésben úgy, hogy semmit sem értettem hozza3. Meg birtam volna tanulni gyorsan, ha érdekel, de sajnos egyáltalán nem. 1 evet dolgoztam ott, utána felmondtam
2019. aug. 15. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
pedig szeretem itt amit csinálok, csak a saját kollégáimtól égek ki. igazgatótól az üzemvezetőn át a saját főnökömig mindenkivel baráti viszonyban vagyok már. de egyszerűen a kollegáim annyira sötétek, hogy nem lehet semmit rájuk bízni. másfél éve nem jött értelmes ember dolgozni... a normálisra meg rábíznak mindent, ugye mert a többi alkalmatlan rá :( azért mennék át máshová, hátha talán máslesz a helyzet..
2019. aug. 15. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Barkácsáruházban még nem találkoztam olyan eladóval, aki be tud verni egy szöget a falba. Szóval szerintem simán felvennének.
2019. aug. 16. 08:21
 7/7 A kérdező kommentje:

akkor jó!ű

köszi a válaszokat!

bár utóbbi alapján cseberből vederbe megyek :'D

2019. aug. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!