Barkácsáruházba építő osztályra szaktudás nélkül elboldogulnék?
Figyelt kérdés
jelenleg is multiba dolgozok, azonban élelmiszer részen. több éve.
váltani szeretnék, érettségi targona vizsgáim vannak, így lenne esélyem hogy felvesznek? az a bajom hogy ha odajön a vásárló, és velem terveztetné meg a házát.. idéző jelben persze, nem sok mit tudnék neki mondani hogy mit hogy miből mennyit vegyen..
2019. aug. 15. 22:16
1/7 anonim válasza:
Igen, betanitanak, illetve ajánlanak szakirodalmat
2/7 A kérdező kommentje:
végülis én is úgy gondolom hogy adnának egy esélyt.
hozzánk már olyanokat vesznek fel hogy árat ha tudnak ellenőrizni, már jó teljesítmény....
2019. aug. 15. 22:59
3/7 anonim válasza:
Ez igy van, örülnek ha van ember
4/7 anonim válasza:
Én is dolgoztam szakkereskedésben úgy, hogy semmit sem értettem hozza3. Meg birtam volna tanulni gyorsan, ha érdekel, de sajnos egyáltalán nem. 1 evet dolgoztam ott, utána felmondtam
5/7 A kérdező kommentje:
pedig szeretem itt amit csinálok, csak a saját kollégáimtól égek ki. igazgatótól az üzemvezetőn át a saját főnökömig mindenkivel baráti viszonyban vagyok már. de egyszerűen a kollegáim annyira sötétek, hogy nem lehet semmit rájuk bízni. másfél éve nem jött értelmes ember dolgozni... a normálisra meg rábíznak mindent, ugye mert a többi alkalmatlan rá :( azért mennék át máshová, hátha talán máslesz a helyzet..
2019. aug. 15. 23:11
6/7 anonim válasza:
Barkácsáruházban még nem találkoztam olyan eladóval, aki be tud verni egy szöget a falba. Szóval szerintem simán felvennének.
7/7 A kérdező kommentje:
akkor jó!ű
köszi a válaszokat!
bár utóbbi alapján cseberből vederbe megyek :'D
2019. aug. 16. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!