Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok olyan munkákat írni,...

Tudnátok olyan munkákat írni, ahol az alapfizetés legalább 250 ezer vagy több?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok hozzá, hogy milyen végzettséget igényel.

Az most nem számít, nekem milyen képességeim és végzettségem van. Csak egy tapasztalat alapú felsorolást szeretnék elgondolkodás céljából.

Köszönöm!

2019. aug. 11. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

De, Pesten ennyit kapsz (buszvezetőként). Menj fel a BKK oldalára. Brutto 400 a kezdő fizetés.

A kérdésre válaszolva gyakorlatilag minden szakképzettséget igénylő munka valami normális cégnél már fizet ennyit.

Igen, ez nem jelenti azt hogy bármelyik városban.

2019. aug. 11. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Építőipari segédmunkás, 6 általános. Se.
2019. aug. 11. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
1. válasszoló: Belső auditor az nem külön munkakör, ezt a feladatot az ott dolgozók látják el, azért nem jár pénz. Én is belső auditor vagyok nálunk az élelmiszeripari cégnél, mint másik 30 munkatársam, egymás területeit auditáljuk, mivel mi ismerjük. Csak úgy mondom
2019. aug. 11. 20:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Iskolaigazgató
2019. aug. 12. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Programozó (diploma nélkül, vidéken, kevés tapasztalattal, amúgy jóval több).

Építészmérnök.

2021. febr. 1. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!