A magyarok többsége miért akar mindent ingyen vagy olcsón?
Miért nem értik hogy mindennek ára van?
Programot-filmet-zenét letölteni/lelopni, sufni autószervíz, tömegközlekedésen nem jegyet venni, mindenféle hulladékból alkoholt csinálni, borravalót kínszenvedve fizetni etc.
@20:45
Ha azt is be lehetne szerezni ingyen illegálisan szinte nulla lebukási kockázattal, akkor azért sem fizetnének, elhiheted...
#8 "Egy Netflix vagy HBO Go előfizetés max. 2-3 ezer Ft, más hülyeségre elmegy több pénz havonta, mégis inkább a letöltés mellett dönt a többség. Szerintem ez ilyen sajátos "néplélek", hogy oldjunk meg mindent okosban. :D"
Netflix, HBO, Hulu és Amazon streamingen is vannak nagyon jó EXKLUZÍV tartalmak, pár oké és 50% szemét. Ez így már havi 12-13 ezer, éves szinten 150. Tekintve hogy sokan ennyiből járnak nyaralni a MAGYAR tárcának ez már sok.
A kérdezőnek: Értik hogy mindennek ára van, de a magyar átlagkereset (felfelé érzékeny mutató) br 243 ezer melynek nettója 154 ezer. Ez játékpénz.
Hát a linkeden pont nem ez szerepel.. Hanem az, hogy az országos NETTÓ átlag 234 ezer. A budapesti pedig lényegesen több, majdnem NETTÓ 300 ezer.
Ebbe azért egy HBO go belefér ha valakinek kell.
Az összes egyszerre felesleges.
En is ingyen nezek filmet, sufni autoszervizbe hordom az autot es nem szeretek borravalot adni.
Azt meg nem ertem hol itt a gond, te fizess nyugodtan 50 ezret olajcsereert, a pénzt meg dobald a Dunaba.
Jegyet szoktam venni az szerintem nem esik egy kategoriaba a tobbivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!