Szerintetek erre az állásra mekkora bérigényt lehetne kérni? IT services Hungary, Szeged, alkalmazás üzemeltető
Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 21:21
11/18 A kérdező kommentje:
És ha beszélem a németet?van tapasztalatom service desken.200 nettó az tényleg kevés..
2019. aug. 4. 23:36
12/18 anonim válasza:
Ha van tapasztalatod desken, akkor keress másik pozit. Ez egy belépő pozíció, ehhez illő alacsony bérrel. Emellett ha beszélsz németül, olyat keress, ahol elvárás a német, nem csak előny.
13/18 anonim válasza:
200 netto? mi 200 bruttóról beszéltünk, azaz 133 ezer. Ennél.többet nem hiszem, hogy fizetnek, nagyon kevés cég van Szegeden, aki ennél többet fizet
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Nem ITSH, de 1st Level Supportért 2013-ban bruttó 360-at ajánlottak nekem Bp-n, csak angollal. Azóta eltelt 6 év és németül is beszélsz, szóval nem igazán értem az itteni válaszokat, de lehet hogy ők jobban tudják, hogy megy ez az ITSH háza táján, passz. Szerintem nem jó ötlet alacsony bérigényt mondani, lehet hogy egyáltalán nem is fognak emelni, amíg ott vagy, én mindig azzal számolok, hogy kb. 5 év múlva is elégedett lennék-e a fizuval, ha esetleg addig nem emelnek. Ha a bérigény miatt esel ki, akkor meg lehet, hogy úgyis mindegy. Pénzért dolgozunk, nem gombokért :)
17/18 anonim válasza:
"szóval nem igazán értem az itteni válaszokat"
Az budapest, ez meg Szeged. 2 különböző hely
18/18 anonim válasza:
Angol-német 1st level vidéken 180-200 nettót fizet, híresen keveset. És a magas pozikat is azért tartják Debrecenben, hogy kevesebbe kerüljön.
Bp-en az 5 éve 360br most inkább br450+, tapasztalattól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!