Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Másfél hónapja végeztem...

Másfél hónapja végeztem gyógytornászként, de nem találok munkát, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Olyan lehangoló, még ha küldök önéletrajzot sem hívnak vissza, illetve kevés a szabad állás, már ha egyáltalán meghirdetik...Sajnos nincs így közeli ismerősöm a szakmában aki tudna segíteni ebben. Akárkivel beszélek azt hiszi hiányszakma,pedig nem:( Kezdek elkeseredni. Helyszín tekintetében Budapesten próbálkozom szóval elég sok kórház, intézmény van pedig.

23/l

2019. aug. 3. 01:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Thai masszázs megérhet egy próbát, nem?
2019. aug. 3. 03:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Idősek otthona, esetleg szoc gondozói háló keretében házhozjáró tornász?
2019. aug. 3. 03:46
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

EÜ diplomával, egyből külföld.

Ha megy a német, próbálkozz Ausztriában.

Magyar állami intézményhez ne menj, lóf_sz fizetéseket adnak.

2019. aug. 3. 10:06
 4/13 mi a fene ***** válasza:
100%
Munkaügyi központ ? Esetleg eü.ben akármit elvállalni, aztán majd lesz ismeretség, és halad a dolog.
2019. aug. 4. 07:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is, amikor állást kerestem, olyanoknak is elküldtem a jelentkezésemet, akik nem is hirdették, és legalább 50-60 helyre, ebből 3 válaszolt, és egy egyik felvett. Más szakmában, mint a tied. Nem kell feladni, ennyi a jelszó.
2019. aug. 4. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Folytatás: beírtam a google-be az összes szóba jöhető munkahelyet, és mindegyiknek elküldtem a jelentkezésemet. Csak így lehet.
2019. aug. 4. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:

1, Nyomtasd ki 10 példányban, színesben. 2, Vidd be személyesen.

Már ha minőségi és nem egy "szabad időmben szeretek bulcsikázni, piani és rióba menni" forma...

2019. aug. 4. 12:26
 8/13 Yolo2 válasza:
100%

1,5 hónap nem olyan sok idő szerintem, nézd rendszeresen a közigállást, a MESZK, meg az MGYFT honlapját, oda kerülnek fel rendszeresen új helyek (államiak). Ha van valami hely, amit kifejezetten szeretnél, akkor oda hirdetés nélkül is érdemes elvinned a CV-det, olyankor viszont próbáld meg elérni, hogy beszélj is valakivel, ne csak egy random adminisztrátornak add oda, hogy tegye le valakinek az asztalára, esetleg ha van kontaktod régebbről a gyakorlatokról, akkor egy lényegretörő email formájában is elküldheted annak a személynek. Érdemes még átnézned a CV-det, hogy mivel tudnád kicsit felturbózni, hogy jobban kitűnj a jelentkezők közül.

Ne keseredj el, ha pénzügyileg nem életbevágóan fontos, akkor még jó is ha szabadabb vagy ezen a nyáron!

2019. aug. 5. 00:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemen végeztél?
2019. aug. 5. 12:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat,folytatom akkor így a munkakeresést:)Külföld is majd tervben van,de még egyelőre nem. Utolsó: a Semmelweisen végeztem:)
2019. aug. 5. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!