Vegyészmérnökök! Friss diplomásként mennyi idő alatt helyezkedtek el?
Figyelt kérdés
Jelenleg 1 hónapja vagyok álláskereső, és nem túl fényesek a kilátásaim, kezdek aggódni.. Sajnos ugyanazokat a köröket futom újra és újra. Minden egyes cég több év tapasztalatot vár el.. Vidéken 240 ezer nettót nem képesek megadni.. Vicc2019. júl. 29. 17:11
1/4 1 kiló banán válasza:
Szia! 3-4 hónapig voltam munkanélküli diplomázás után. Vegyészmérnök BSc diplomám van. Több helyen is voltam interjún, mire összejött a munkahely. Tapasztaltam én is hogy sok helyen elvárják a munkatapasztalatot. Kitartást! A pályakezdő fizetés vidéken ezzel a végzettséggel 200-240 nettó között reális lehet, bár én ha minden tényleges pénzbeli juttatást beleszámolok (bónuszok, 13. havi fizu, stb), akkor olyan 300 nettó körül keresek (7 hónapja dolgozom). Üdv
2/4 anonim válasza:
Én január óta keresek állást és még nem találtam. Mondjuk ez Budapest, itt sokkal nagyobb a harc egy-egy állásért, rengeteg a jelentkező. Ha jelentkezem, csomószor be se hívnak. Ha esetleg behívnak interjúra, utána közlik, hogy volt tapasztaltabb jelentkező. Nagyon nehéz, lassan már gondolkodom, hogy elmegyek vmi pénztárosnak a lidl-höz..
3/4 anonim válasza:
Én vegyész vagyok, tehát nem mérnök, de rokon szakma, nekem kevesebb, mint 2 hónap kellett az elhelyezkedéshez Msc-vel, igaz én Msc mellett csináltam szakfordítóit is...
4/4 anonim válasza:
Szintén vegyész MSc. Egyetem után évekig voltam munkanélküli. 3 év után kaptam munkát. Mindenkinek az volt a baja, hogy nincs tapasztalatom.
Most van 10 év munkatapasztalatom. Így keresek nettó 182e Ft-ot. Nettó 240-ért a popómat verném a földhöz örömömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!