Állásinterjún nem akarták megadni a bérigényemet majd utánam telefonáltak hogy oké mégis megadják csak menjek - ezt mire véljem?
Mire véljem ezt a szitut? Állásinterjúra bérigénnyel érkeztem melyre határozottan közölték hogy „nagyon“ távol áll az ő lehetőségeiktől és sajnos nem tudják megadni.
Itt fel is álltam elköszöntem.
Majd napokkal később rámcsörögtek hogy megadják amit kérek csak menjek.
Ezt így mire véljem?
Eléggé kétségbeesett lépésnek tűnik-vagy hazudtak?
Ugyanis azt mondták nem tudják megadni majd napokkal később mégis meg tudják adni?
Gondolom volt egy másik jelölt is olcsóbban de az mégse ment oda, hát úgy gondolták jóm leszek én is igaz drágább, de kell az ember.
Tehát röviden hazudtak nekem (nem tudjuk megadni)?
Egy dolgot ne felejts el. Csak addig vagy igazi alkupozicióban amig alá nem irtad a munkaszerződést.
Utána már a munkáltató diktál és te csak annyit tehetsz, hogy másik állás után nézel ha nem tetszik. Ezért nem jó kezdet az amit a kérdező leirt.
"indig van lehetőség bértárgyalásra."
Igen?????? Menj el egy bértáblás helyre és ott próbálj bértárgyalni....
ember gondolkodni kéne.
ezer és ezer hely van ahol adott egy fix bér és jó vagy nem csinálod vagy nem. ha nem jó akkor lehet elmenni, mert 5 ft-ot nem emelnek senkinek. Millió ilyne hely van ld a teljes közszféra hogy mást ne mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!