Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Audi Győrben miért választo...

Az Audi Győrben miért választotta azt a szlogent magának, hogy "A jövő Győrben épül", mikor biztos forrásból tudom, hogy leépítés van náluk és küldik el a dolgozóikat sorba?

Figyelt kérdés
Ez a jövő szerintük?
2019. júl. 28. 17:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Esetleg nálatok ott Borsodban.:) A jövő már nem Győrben épül ez biztosan kimondható.
2019. júl. 28. 19:15
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert téged nem vettek fel?

Ugyanmár...

Másokat felvettek, előttük fényes jövő áll.

Nem mellesleg pedig nem ez az egy cég van nyugaton, ami dinamikusan fejlődik.

De igen, épül a jövő.

Sajnálom, ha ez most téged érzékenyen érint, de lépj tovább, nem nyalogathatod a sebeidet örökké.

2019. júl. 28. 19:24
 23/28 anonim ***** válasza:
De ott épül, csak sajnos segedmunkasra mar nuncs igeny, tanulnod kene valami:)
2019. júl. 28. 20:12
 24/28 A kérdező kommentje:

"Másokat felvettek, előttük fényes jövő áll."

Az 1 hónapos határozott szerződésükkel főleg fényes jövő áll.:D Meg az éves munkaidő keretükkel, mellyel olyan mínuszt csinálnak maguknak, hogy túlórázni sem tudnak. Plusz azzal a kemény 20 perc szünettel amit kapnak. Lehet rettegni mikor lesznek ők a következők akik utcára kerülnek. Dolgoztam én is ott igen, de vissza nem mennék többet és nem csak azért, mert egy sokkal stabilabb és jobban fizető munkát találtam az Audinál, hanem mert sok rosszat hallani róla mostanában.

2019. júl. 28. 20:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Milyen egy hónapos szerződésről beszélsz? Te magad is éveset írtál fentebb.
2019. júl. 28. 20:36
 26/28 A kérdező kommentje:
Elírtam nagy dolog. A lényegen nem változtat. Az Audi ma már nem több, mint egy német multi a sok közül. Semmiben sem kiemelkedő.
2019. júl. 28. 20:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Akkor nem pörögnél rajta ennyire.

Nem az összeszerelő/szalagmunkásokról beszéltem.

Lépj már túl ezen.

2019. júl. 28. 20:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Eddig is csak egy német multi volt...
2019. júl. 28. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!