Miért nem lehet találni normális munkahelyet?
Figyelt kérdés
Ha csak protekcióval lehet bekerülni jobb helyekre de már lassan rossz helyekre is, akkor így hogy szerezzen egy érettségizett ember munkát magának?2019. júl. 25. 16:42
11/14 anonim válasza:
Állításod szerint minden állás protekciós. Oké. De akkor mi lehet az oka hogy csak neked nincs semmi kapcsolatod?
12/14 anonim válasza:
Dehogy protekcios minden. Több helyen is dolgoztam, soha sehova nem kellett protekcio.
13/14 anonim válasza:
Nagyon nehezen találok én is munkát, de nem vagyok hajlandó protekcióval, csakis piaci alapon. Tudom az okok nagy részét, hogy miért nem sikerül, de van, amin nem tudok változtatni. Reménykedek, pályázok, interjúra is járok néha, ha egyáltalán behívnak. Hallottam sikersztorikat, hogy valaki karriert váltott, meg hogy végzettségtől eltérő munkát is lehet találni meg hogy nem mindig kell sok gyakorlat, de én ennek az ellenkezőjét tapasztalom.
14/14 anonim válasza:
előző: meg kell különböztetni, hogy az apád haverja ott a főnök (protekció), vagy egy ismerősöd beajáln (normál mód).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!