Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert gondolják a munkáltatók,...

Miert gondolják a munkáltatók, hogy a munkakeresők ráernek várni?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer előfordult, hogy több munkára jelentkeztem, esetleg mindkettőn megkezdem az első kört az interjún, az egyik hely gyorsabb volt, es mivel minden egyes nap amíg várnek a másik munkára, hogy visszajelezzek (akkor is ha esetleg, jobban akarnám) már kiesett óraber, es itthon meg szeretnek ülni;

Igazából, csak azert merült fel a kerdes, mert a legutóbbi helyen kiakadtak, hogy pl, keddre ígertek választ, en nem vártam szerda 9-ig sem, aláírtam egy másik helyre, akik gyakorlatilag azonnali reakciót adtak; Ezen miert akad ki egy munkáltató? Miert gondolják, hogy egy jelentkező csak pont hozzájuk jelentkezett volna?

2019. júl. 24. 09:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#8-as topkomment, egyebkent mindenkinek adtam a hasznosat, en is meglepődtem amikor 33%-ban hasznok válaszok jelentek meg, egyáltalán kik ertekelik igy?

Illetve a kerdesre a válasz akkor, hogy nem eri meg várni? mert ez volt az en állaspontom is, főleg aki nem teheti meg

2019. júl. 24. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
SOSE várj. Nem, nem éri meg. A biztos felé menj, mindig.
2019. júl. 25. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

" en is meglepődtem amikor 33%-ban hasznok válaszok jelentek meg, egyáltalán kik ertekelik igy?"

Aki sűrűbben forog a Gyakorin, az látja, hogy jellemzően iskolaszünetben vagy hétvégén megjelenik egy "lehúzóbanda" (ugyanis 1 ember nem tudja ennyire lehúzni) és sokszor egymásnak ellentmondó válaszok is kb. 1 percen belül 30 %-ra, 0-ára stb le vannak húzva egyöntetűen, semmi perc alatt. Unatkozó iskolások "játszótere" :-(

2019. júl. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!