Korlátozhatja a Telekom a kimenő hívásaimat ha a telekomnál vásárolt laptop részletét nem fizetem be?
Figyelt kérdés
Eddig mindig befizettem időben, de most sajnos rosszabb hónapok jöttek. Ha a telefonszámlát befizetem, a laptop részletét nem, akkor is kikapcsolják tartozás miatt a kimenő hívásaimat?2019. júl. 22. 22:24
1/4 anonim válasza:
Nem, de hamar behajtohoz kerul az ugy, es akkor nagyon draga lesz kifizetni.
Bocs, de akinek kilog a s**ge a gatyabol, miert vesz egyszerre laptopot es telefont reszletre a szolgaltatotol?
2/4 anonim válasza:
Laptopot, telefont nem veszunk reszletre soha az eletben pont az eseteleges rosszabb napok miatt.
3/4 Koplárovics Béci válasza:
Te írtad alá a laptopra a szerződést, így neked kellene tudni, hogy mi áll benne.
Ha az előfizetésedhez kapcsolódóan vetted a laptopot, akor igen: korlátozhatják a kimenő hívásaidat. Én legalábbis így csinálnám a Telekom helyében.
4/4 anonim válasza:
mivel a laptopra nem tudnak tiltást tenni, nyilván valahogy rá kell venni téged hogy befizesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!