Mit tennél, ha nyernél a lottón? az emberek 90%a rossz dologra költené, elszórná, elutazná stb
én a ,,párommal,,.. TANYÁRA. költöznék .
föld, állatok ( csirke,kecske birka , ló .marha, stb. és ezeknek terményt. kutyák , cicák hobbi állatok is . esetleg mentenénk is . vagy akár állat menhelyet. bár ez attól függ mennyit nyernénk. . ha csak pl 3 milla. már 1.200.000.ért is lehet kapni oylan szép tanyát.es a többiért állatokat, meg nekik terményt. stb. ha több akkor gyerekvállalás. és persze hogy . jobb ,,egy gyereknek,, .... inkább így írom.. a GYerekeknek . a friss levegőn. házi húst enni, egészséges otthon termett zöldségeket, házi baracklekvárt.szaladgálni, játszani. meg tanulhat feljni is hobbibol , lovagolni stb. és a többi tanyasi gyerekekkel játszani. és késöbb velük ... stb stb ... nos ..és ti?
Nyugodt èletet èlnèk. Vennèk egy kertes házat, nem tanyát. Egy kèt hobbiállat, cica, kutya. Èn lapátoltam disznótrágyát, öltem is, meg láttam cuki nyuszit megnyúzva. A francnak sem kell ez. Egy jacuzzi kell, hideg vörösbor, tábortűz.
Folytatnám a munkámat, saját tervezőirodával, nèhány alkalmazottal. Nem vágyom az èlet zabálására, nèhány normál költsègvetèsű utazás, normális autó, egèszsèges család. Ennyi.
no elöször is ... nem is ismersz...
egyrész nem városi vagyok..
...nem mükörmös agyonra festett r...bi
masreszt.
én tudom nélkülözni a netet
a tv .t sött nem is nézek azt már
szeretem az állatokat
es a gyerekeimet nem valami szmogos városba mükajákkal akarom tömni , irigy vagy
mellesleg nem ebböl élnénk meg
magamnak és páromnak pár csirke amit LEvágunk
és amiböl hagyunk meg TOjásnak
pár állat, birka, kecske a tej miatt
es ültetunk amit tudunk
zöldségek .
RÉPA, BURGONYA, HAGYMA, PARADICSOM, STB
MEG LESZNEK GYÜMÖLCSFÁK
AMIBÖL HÁZILEKVÁR PL HÁZI BARACKLEKVÁR
ES NEM FOGUNK UNATKOZNI VAN SZ...X IS _D
ES AZ EGÉSZ CSALÁD EGYÜTT LESZ ÉS IGEEEEEN
INKÁBB GANAJÁSZUNK A PÁROMMAL TEHENSZ..RT
MINT EGY GYÁRIMUNKÁSKÉNT
KIHAJTSAM A BELEM,
MINT TE
CSAK AZÉRT HOGY AZ ALBIT KITUDJAM FIZETNI
AMI INKÁBB BÖRTÖNNEK NEVEZHETÖ
ÉS NEM AZT CSINÁLSZ AMIT AKARSZ
ÉS HOGY MEGVEHETSD A MÜKAJÁDAT
ES ALIG TUDJ A CSALÁDODDAL LENNI!!!!!!!!!
" irigy vagy"
Már mint mire is? Arra a pénzre ami neked sincs? Érdekes paradoxon.
HÁT NEKEM NEM IS KELL PÉNZ A BOLDOGSÁGHOZ :D
MAX KEZDÉSNEK.
A TANYÁT MEGTUDJAM VENNI
ES ÁLLATOK.
FÖLD
ÉS TERMÉNY OSZT ENNYI .
.
DE EDD CSAK TOVÁBB A PANELL BÖRTÖNBEEN
A VÁROSI SZMOGBAN
A MÜ GMO-S KAJÁDAT
:D TÖBBET NEM ÉRDEMELSZ.
Először is meglepődnék, mert tudatosan nem lottózok. Nem éri meg. De ha ettől a ténytől elvonatkoztatunk és mondjuk arra egyszerűsítjük a kérdést, hogy "mit tennél, ha nagyobb összeg ütné a markodat", akkor ki kell ábrándítsalak, de valószínűleg nem változna jelentősen semmi. Egész egyszerűen azért, mert túl öreg vagyok - 30 fölött már nem jellemző, hogy különösebben megváltoznak a tartós fogyasztási szokások. Vagyis az valószínű, hogy egy jelentősebb összeget el tudnék költeni közvetlen a megszerzése után felújításokra, egy-egy gép cseréjére vagy akár költözésre is, s talán a munkahelyemen is felmondanék, hogy a tőke kamatából éljek helyette. Ellenben hosszú távon ugyanazt a felvágottat és sajtot venném a boltban, ugyanaz lenne a zenei ízlésem, ugyanazokat a stílusú ruhákat hordanám, s valószínűleg luxusautót, luxuskarórát meg kerti medencét sem akarnék magamnak. Kisállatsimogatót, gyümölcsös ültetvényt és haszonjószágokat meg pláne nem szeretnék a kertemben berendezni, tökéletesen elégedett vagyok a bolti áruval.
Viszont ha valaki fiatalabb korában jut ilyen vagyonhoz nála különösen veszélyes tud lenni, hogy hozzászokik a költekezéshez - tök mindegy, hogy ahhoz, hogy a nyereményből meg tudja venni minden évben a legújabb okostelefont vagy ahhoz, hogy a tanyájára folyamatosan meg tudja venni a legfainabb traktort, hosszú távon csak fogyni fog a pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!