Nehány gazdag vállalkozó miért él ilyen szerényen?
Figyelt kérdés
A főnökömnek 5 alkalmazottja van, 3 darab 12-15 éves nyerges vontatója pótkocsikkal, egy fél hektáros telephely garázsokkal, mühelyekkel, stb. Ehhez képest egy 20 éves astrával jár, és ócska telefonja van. Nem iszik, nem dohányzik, és hitel tartozása sincs. Ránézésre az alkalazottai sokkal nagyobb lábon élnek, és tehetősebbnek tünnek. Tudom, hogyha nem lenne ilyen sóher önmagával szemben akkor nem tudott volna ekkora vagyont felhalmozni, de akkoris nekem hihetetlennek tünik.2019. júl. 12. 05:22
11/12 anonim válasza:
Lehet van még három olyan Astrája, csak ez az egy se hajlandó kidőlni alóla. :)
12/12 anonim válasza:
A helyében lecserélném az Astrát egy elektromos autóra, hogy csökkentsem az ökológiai lábnyomokat. A butatelefon nagyon jó (főleg, ha sokat telefonál valaki) - nekem is az van, könnyű, kicsi, keveset kell tölteni, nem pakolnak rá vírusokat.
Az, hogy egészséges életmódot folytat, nem elsősorban pénzkérdés, mindenesetre jól teszi.
A többit már megírták előttem. Nem rongyrázásból áll az élet, hanem abból, ha a saját igényeidnek megfelelően élvezni tudod. Ő ezt így valósítja meg, és ebben követendő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!