Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata az...

Van valakinek tapasztalata az Árukereső oldal kattintásaival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egy ideje használom, de elég furák az arányok. Százezret költök rá havonta, van 2500 (! ) kattintásom, ebből max 15 vásárló van, úgy, hogy azért kattintanak rám, mert a legolcsóbb vagyok. Ez brutálisan rossz arány és egyben nagyon furcsa is számomra. Ki tudja ellenőrizni, hogy nem robotok, vagy konkurencia kattintja el a pénzem? Mert én nem. Az oldal azt írja, ők ezt figyelik.

2019. júl. 10. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"De nem is ezen van itt a hangsúly, nem erről szól ez a topic. :)"

De igen, kérdező, épp most siklottál át egy lehetséges okon.

Teljesen jól leírja 9-es az átlagos vevő nézőpontját: ha túl olcsó, az gyanús...

Fura példa lesz, de volt már, hogy piacon vettem olcsó karfiolt, örültem - egészen addig, amíg elkezdtem elkészíteni, ugyanis tele volt zöld hernyóval 8nyilván ezért árazták le)

Azóta, ha valami jóval olcsóbb, mint máshol, akkor rákérdezek, hogy miért ilyen olcsó? De neten nem jellemző, hogy rákérdez a vevő egy webáruházban - gondolván, úgysem kap választ - hanem egyszerűen továbbmegy.

2019. júl. 10. 17:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem siklottam át felette, csupán az van, hogy megnézem az árösszehasonlító oldalt, és lemegyek mindenki alá, amennyiben még megéri nekem.

De ha jól értem, ha valami olcsóbb az gyanús ezért attól ne vásároljunk, ha nem olcsó, akkor meg vegyünk inkább a nagy cégektől, akik nagy valószínűséggel nagy tételben még olcsóbban kapják mint én, mégis drágábban adják.:D

Hááát... érdekes...:)

2019. júl. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!