Szoktatok bolhapiacon arulni kis bevetel kereseskent?
Sokszor latok jol szitualt embereket akik arulnak megunt gyerekruhakat es hasonlokat es van hogynjonkis summa bejon nekik persze aztan mindig koderul hogy balasban veszik a ruhat de sokan azt mondjak masodallasnak full megeri.
En regisegeket arulok kint meg konyveket amiket meg 2004 korul szedtem osze lomikban eleg sok cuccom van de ezekkel azert nekehezebb nekem atlag 5p-70 jon ossze per ho. Mellekesnek jonde megelni belolle mar nem.lehetne
Hát nekem nem fűlik hozzá a fogam, hogy mások szemetét túrja, és azt áruljam...
Ha valami feleslegessé válik és pár ezret ér, akkor azt felrakom jófogásra, aztán kb ennyi.
Nem, de nagyon örülnék neki, ha mondanál - Bpesten - olyan bolhapiacot, az Ecserin kívül, ahol tényleg jól lehet árulni?
Láttam ugyan 1-2-t, de hogy hol lehet eladni igazán, azt nem tudom. Nem szeretnék úgy járni, mint anno a Pecsában járt egy-két eladó, hogy a helypénzt kifizette, vevő meg nem nagyon volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!